BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

Blockchain

Blockchain
Bitcoin testează revenirea peste nivelul de 58.000 de dolari, pe fondul intrărilor nete mai mari în ETF-uri

Sentimentele de pe piața criptomonedelor s-au îmbunătățit oarecum de săptămâna trecută, când Bitcoin a testat minime multi lunare sub 53.000 USD.

Citește Mai Mult
Investiții arrow-right-white
Știri Recente
2 min Bitcoin ajunge la 54.000 de dolari, cel mai scăzut nivel din ultimele două luni

Ieri, Bitcoin a experimentat o scădere semnificativă în valoare, urmată de un alt declin azi cu aproape 6%, ajungând la aprox 54.000 de dolari, cel mai scăzut nivel din ultimele două luni sau o scădere de 14% in ultimele 5 zile.

Autor: Tiberiu Porojan
3 min ANALIZĂ XTB, Claudiu Cazacu: Zeci de mii de monede bitcoin vor ajunge pe piață după despăgubirile Mt. Gox. Cât de mare va fi impactul asupra prețului criptomonedei?

Mt. Gox era, în 2014, cea mai mare bursă de criptoactive din lume, înaintea dispariției majorității monedelor bitcoin de pe platformă, producându-se primul cutremur major pentru investitori și speculatori în domeniu, însă începe să se întrezărească luminița de la capătul tunelului privind despăgubirile

Autor: Financial Market
2 min Bitcoin se prăbușește la minimele ultimelor două luni: Este iminentă o corecție majoră?

Piața criptomonedelor a experimentat o agitație în ultimele săptămâni, Bitcoin (BTC) fiind în centrul atenției. Astazi, cea mai importantă criptomonedă a înregistrat cea mai proastă zi de la sfârșitul lunii aprilie, scăzând cu peste 5% și punând în pericol nivelul psihologic cheie de suport de 60.000 de dolari pe token.

Autor: Financial Market
Blockchain
Pagina 1 din 8
2 min Prețul Bitcoin rămâne volatil si revine în zona de 65.000 de dolari

Bitcoin, cea mai cunoscută și larg adoptată criptomonedă, a fost recent pe o cursă financiară de tip roller coaster. La începutul sesiunii de tranzacționare din New York, prețul a scăzut până la zona de 65.070$, doar pentru a se recupera mai târziu până în jurul valorii de 67.200$.

2 min A venit momentul reluării investițiilor în Bitcoin? Prețul este poziționat pentru un trend de creștere

Se pare că traderii retail sunt încrezători în privința unei reveniri a prețului Bitcoin (BTC) în ciuda corecției recente, valoarea de piață a acestuia depășind 67.560 de dolari.

3 min O revizuire cuprinzătoare a 1win Moldova: pariuri, bonusuri și experiență utilizator

În această analiză detaliată, aruncăm o privire mai atentă asupra 1win Moldova, o platformă de pariuri online înfloritoare care a atras atenția jucătorilor din regiune.

2 min Care sunt așteptările privind prețul Bitcoin pe fondul preocupărilor crescânde legate de înăsprirea reglementărilor

Piața criptomonedelor are astăzi o capitalizare de 2,2 trilioane de dolari, în scădere cu 5,2% în ultimele șapte zile, deși a arătat o oarecare creștere în weekend.

3 min Expectations and Challenges: Bitcoin Prices Digesting the Halving Event!!

The halving event and strong technical support support the ‘buying the dips’ strategy in Bitcoin, which is trading Monday morning at $66,139, affecting other cryptocurrencies as well.

2 min Bitcoin halving: Un eveniment semnificativ pentru piața criptomonedelor

Piața criptomonedelor este cuprinsă de anticipație și speculații pe măsură ce se apropie un eveniment crucial: halving-ul sau înjumătățirea Bitcoin.

3 min Bitcoin România: Numărul de tranzacții a crescut cu 600% în T1 20224, față de aceeași perioadă din 2023

Bitcoin România, compania care deține cea mai mare platformă locală de tranzacționare de criptomonede, a înregistrat o creștere cu 600% a numărului de tranzacții în primul trimestru din acest an față de aceeași perioadă a anului trecut ca urmare a aprobării ETF-urilor în Statele Unite ale Americii.

2 min XTB le oferă investitorilor alternative pentru ETF-urile spot pe Bitcoin, indisponibile în România

Investitorii români care doresc să-și extindă portofoliul cu ETF-uri bazate pe Bitcoin, dar care nu au această posibilitate, deoarece opțiunea nu este disponibilă în țara noastră, au acum soluții.

2 min Autoritatea de Supraveghere din SUA a aprobat ETF-urile Bitcoin spot. Tranzacționarea va începe de astăzi

Autoritatea de reglementare a valorilor mobiliare din SUA (Securities and Exchange Commission – SEC) a aprobat miercuri primele fonduri tranzacționate la bursă (ETF) listate în SUA care au la baza ca activ Bitcoin, într-un moment de referință pentru cea mai mare criptomonedă și pentru industria cripto in general.

Termenul Zilei

Deflație

Înțelegerea Deflației: Impactul Asupra Prețurilor și Economiei Deflația este scăderea nivelului general al prețurilor bunurilor și serviciilor pe o perioadă de timp, cauzată adesea de o reducere a ofertei de...

Citește Mai Mult
Alți termeni utili