BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

Revolut și Polkadot lansează un nou curs Learn & Earn despre Staking

Autor: Financial Market
4 min

Revolut, super-aplicația financiară care are 27 de milioane de clienți la nivel global, lansează cel de-al patrulea curs „Learn & Earn” și al doilea alături de Polkadot.

Utilizatorii vor fi introduși în secretele Staking-ului cu criptomonede și vor avea posibilitatea de a colecta mai multe token-uri DOT, simbolul nativ al lui Polkadot.

Polkadot a fost primul protocol al cărui token a făcut obiectul unui curs propus de Revolut utilizatorilor săi, prin intermediul funcției „Learn & Earn”. Astfel, clienții super-aplicației financiare britanice care este folosită de peste 2,6 milioane de utilizatori în România, au putut să colecteze token-uri DOT în timp ce au învățat despre tehnologia care sta la baza inovației financiare.

Noul curs este disponibil pentru clienții Revolut din Regatul Unit și SEE, care pot obține până la 8 GBP/ EUR în DOT, dacă parcurg aceste cursuri scurte și simple și rezolvă corect testul final.

Recompensa se adaugă la soldul cripto Revolut al utilizatorului, după finalizarea chestionarului, iar odată ce primește noile tokenuri, acesta poate decide dacă vrea să le introducă în Staking.

Cursul „Bonus Polkadot” constă în două lecții. Prima explică procesul de Staking, în timp ce a doua lecție se concentrează pe conceptele de multichain și interacțiune multichain.

Conținutul se bazează pe materiale vizuale, inclusiv carduri interactive și videoclipuri, pentru a împărtăși informații cheie despre simbolul nativ al Polkadot, DOT, precum și despre modurile de utilizare ale Polkadot.

„Continuăm să facem lumea cripto mai accesibilă, pe măsură ce interesul pentru criptomonede și tehnologia blockchain continuă să crească. Milioane de clienți au finalizat cursurile noastre Learn & Earn până în prezent.

Credem că singurul mod în care clienții pot lua decizii informate cu privire la finanțele lor este să se asigure că au toate instrumentele potrivite pentru a înțelege cum funcționează criptomonedele.

Acesta este motivul pentru care suntem foarte încântați de al doilea curs cu Polkadot, care oferă clienților posibilitatea de a afla mai multe despre Staking.

Având în vedere evoluțiile recente ale reglementărilor, credem cu tărie că momentul acesta este unul potrivit pentru a prezenta un astfel de curs clienților, aceștia având astfel ocazia de a înțelege cum contribuie Staking-ul la blockchain, cum funcționează și de astfel să se simtă confortabil atunci când decid să pună tokenurile la lucru și să câștige recompense de miză pe baza soldurilor deținute”, a declarat Emil Urmanshin, Crypto General Manager Revolut.

Am remarcat cât de mult a crescut nevoia de educație a consumatorilor și suntem încântați să vedem ce succes a avut seria de cursuri Revolut Learn & Earn. Acest nou curs va face mai ușoară înțelegerea legăturilor dintre Web2 și Web3.

Staking-ul este un instrument important pentru ecosistemul Polkadot – el permite oricui să participe activ la construirea unei rețele mai bune, ajutându-ne să o securizăm în continuare și să o descentralizăm”, a adăugat co-fondatorul Polkadot, Robert Habermeier.

CITESTE SI:  ANALIZĂ XTB, Claudiu Cazacu: Zeci de mii de monede bitcoin vor ajunge pe piață după despăgubirile Mt. Gox. Cât de mare va fi impactul asupra prețului criptomonedei?

Revolut a lansat recent funcția de cripto Staking în aplicație, care le permite clienților să soldurile lor de criptomonede, inclusiv DOT, la lucru, în Revolut.

Milioane de clienți la nivel global au finalizat, în premieră, cel puțin o lecție „Learn & Earn” de la lansarea produsului în aplicație, în iulie 2022. Impactul caracteristicii a fost recunoscut și de cea de-a doua ediție a Raportului Pulse, realizat de consultantul FinTech 11FS.

Revolut „Learn & Earn” a fost ales drept „star în criptomonede”, în 2022, pentru „abordarea sa simplă și distractivă”.

Întrucât caracteristica s-a dovedit a fi o adevărată inspirație pentru cripto-curioși, Revolut intenționează să adauge mai multe cursuri în acest an pentru a permite mai multor clienți să își amplifice controlul asupra finanțelor personale și să le ofere acces în siguranță la noi instrumente și servicii.

Cum să cumpărați și să vindeți criptomonede pe Revolut?
Revolut Ltd., companie de origine britanică, pune la dispoziția consumatorilor un portofoliul extins de servicii financiare, inclusiv criptomonede.

Sunt câteva modalități de a vinde și cumpăra criptomonede prin Revolut: clienții pot configura o limită de tranzacționare, astfel încât să nu fie nevoiți să urmărească piața, sau pot folosi funcționalitatea „Cumpărare recurentă” pentru a ține sub control volatilitatea portofoliului.

Există, de asemenea, posibilitatea de a rotunji în criptomonede mărunțișul rezultat din achizițiile prin aplicație, în funcție de preferințele fiecărui client.

Tokenurile sunt disponibile pentru toți clienții, indiferent de plan, iar pentru a beneficia de comisioane mai avantajoase, utilizatorii Standard pot face upgrade la unul dintre planurile plătite.

Clienții pot investi în jetoane cripto de la 1 EUR. Revolut explorează modalități de a introduce retragerile criptografice pentru clienții europeni, care ar putea, astfel, să își transfere jetoanele de la Revolut către portofelele și platformele de tranzacționare externe.

Revolut crede în extinderea accesului la criptomonede și, de asemenea, recunoaște că acestea pot să nu fie investiția potrivită pentru toată lumea.

Astfel, Revolut își încurajează clienții să de documenteze despre diferitele criptomonede și riscurile și oportunitățile aduse de acestea, înainte de a cumpăra sau de a vinde.

Clienții ar trebui să se informeze din surse independente și să învețe diferențele dintre tokenuri, precum și să ia în considerare circumstanțele lor personale atunci când cumpără sau vând cripto.

Criptomonedele sunt nereglementate. Fondurile nu sunt protejate și prețul lor este extrem de volatil. Câștigurile pot fi impozitate.

Aplicațiile și serviciile bazate pe Polkadot pot comunica între ele din blockchain-uri diferite, care permit comunicarea securizată și formează baza pentru o rețea mai corectă, mai bună și mai descentralizată, cunoscută ca Web3.

Polkadot oferă cea mai sigură, interoperabilă și optimizabilă tehnologie pentru cei care construiesc Web3. Deținătorii de tokenuri native Polkadot pot contribui la creșterea securității rețelei prin Staking-ul criptomonedelor DOT deținute.