BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

SeedBlink lansează a treia ediție a Tech Investors Academy, un curs online dedicat celor interesați de investiții în companii private de tehnologie

Autor: Financial Market
< 1 min

SeedBlink, platforma de investiții și management de equity pentru startup-uri tehnologice europene, lansează pe 10 iunie a treia ediție a Tech Investors Academy, acest curs online fiind dedicat investitorilor intermediari și avansați interesați de aprofundarea tehnicilor de investiții în companii private de tehnologie.

Înscrierile sunt deschise până pe 5 iunie, iar cursul va începe pe 10 iunie.

Tech Investors Academy oferă o combinație echilibrată de teorie, studii de caz și sesiuni live la care contribuie atât profesori cât și experți, din România și Europa. Cursul este structurat în patru lecții săptămânale, coordonate de experții SeedBlink: Robbin Hoogstraten – Regional Manager Benelux, Angel Hadjiev – Regional Manager SEE, Eric Bartha – director de investiții și Andrei Hâncu – General Counsel.

Pe lângă aceștia vor fi și speakeri din domeniul capitalului de risc și din mediul academic, , printre care Tihomir Dyankov – Chief Investment Officer & Partner la INVENIO Partners, Willem Hulsink – Profesor Asociat RSM Erasmus University, Oden Vallien și Markus Oberg – Fondatori Accumeo și Nicoleta Cherciu, Partener Cherciu&Co.

CITESTE SI:  500+ delegates from over 40 countries gathered at the 3rd edition of UNCHAIN Fintech Festival

Participanții vor explora subiecte precum evaluarea tranzacțiilor, construirea portofoliilor și strategiile de investiții transfrontaliere. Tech Investors Academy este disponibil gratuit pentru membrii SeedBlink: Elite și Club.

Noii membri se pot alătura Clubului SeedBlink cu o reducere de 40%, beneficiind de acces complet la Academie și alte avantaje exclusive membrilor.

Pe lângă beneficiile educaționale, acest program oferă o platformă solidă pentru crearea unor noi relatii, permițând participanților să se conecteze și să facă schimb de idei cu colegii, îmbunătățind experiența lor de învățare în general„, a declarat Eric Bartha – director de investiții SeedBlink.

„Tech Investors Academy a fost o modalitate simplă de a învăța de la experți pasionați în domeniu. M-a ajutat să-mi structurez semnificativ înțelegerea dinamicii startup-urilor”, a declarat Horia Hotăran, participant anterior la Tech Investors Academy.