BET
18621.52
0.24%
BET-TR
40689.39
0.24%
BET-FI
61117.95
1.36%
BETPlus
2752.07
0.18%
BET-NG
1330.25
0.04%
BET-XT
1589.85
0.32%
BET-XT-TR
3421.01
0.33%
BET-BK
3471.55
0.36%
ROTX
40949.88
0.21%

SeedBlink lansează Nimity pentru a simplifica gestionarea capitalului pentru antreprenori și investitori privați și a crește detinerea la actiuni în Europa

Autor: Financial Market
2 min

SeedBlink, platforma de finanțare pentru start-upurile tehnologice europene, anunță lansarea Nimity, un produs dedicat antreprenorilor și investitorilor privați pentru a simplifica gestionarea capitalului.

Nimity își propune să optimizeze modul în care companiile europene gestionează aspecte esențiale precum tabelul de capitalizare, comunicarea cu investitorii și regulile de guvernanță, managementul de ESOP (Employee Stock Ownership Plans) și opțiuni de finanțare.

SeedBlink, coinvestitor al VC-urilor și al business angels din 2020, și-a valorificat expertiza pentru a dezvolta Nimity ca o extensie a serviciilor financiare, recunoscând rolul esențial pe care gestionarea eficientă a capitalului îl are în dezvoltarea afacerilor și în generarea de venituri pentru investitori.

Capitalul este un catalizator pentru generarea de venituri și creștere economică. Atunci când oamenii sunt acționari în afacerile lor, aceștia sunt mai motivați, mai productivi și mai inovatori„, a declarat Radu Georgescu, președintele consiliului de administrație al SeedBlink.

Nimity oferă o gamă diversificată de servicii adaptate la nevoile companiilor și ale partenerilor, inclusiv:
• Gestionarea portofoliului și a structurii de acționariat: permite urmărirea în timp real a structurii acționariatului și colaborarea cu părțile interesate;
• Gestionarea și comunicarea ESOP: permite crearea și gestionarea cu ușurință a planurilor de opțiuni pe acțiuni ale angajaților, pentru a crește gradul de retenție a persoanelor cheie și pentru a facilita înțelegerea valorii acestora cu ajutorul portalurilor dedicate;
• Infrastructură de finanțare și sindicalizare: permite accesul la o platformă simplificată pentru a pregăti și gestiona strângerea de capital prin runde de coinvestiții sau sindicalizate. Oferă deal rooms private și o platformă pentru gruparea investițiilor mai mici ca o singură entitate juridică.

CITESTE SI:  500+ delegates from over 40 countries gathered at the 3rd edition of UNCHAIN Fintech Festival

Ca fondator de startup, mă bucur să fiu martor al dedicării SeedBlink de a sprijini companiile la început de drum dincolo de finanțare, printr-o gestionare sănătoasă a capitalului propriu ca urmare a lansării Nimity.

În Europa este nevoie de o soluție care să ajute la o mai bună gestionare a relațiilor cu părțile interesate, angajații și viitorii investitori. Mai puțină muncă administrativă și creșterea transparenței în structura de acționariat sunt beneficii imediate pe care am putut să le testez„, a afirmat Tudor Goicea, cofondator al Aqurate, una dintre companiile din portofoliul SeedBlink.

SeedBlink încurajează companiile să își transforme clienții, partenerii și business angels în acționari și să grupeze investitorii mai mici în tabelul de capitalizare. Acest lucru le dă posibilitatea de a-și sindicaliza eficient eforturile de strângere de fonduri.

Misiunea noastră este de a crește equity ownership în Europa prin simplificarea accesului, a gestionării și a tranzacțiilor cu acțiuni proprii ale companiilor aflate la început de drum.

Construim o infrastructură eficientă pentru tot ce înseamnă equity pentru ca investitorii individuali și instituționali deopotrivă să colaboreze și să inspire companiile care stimulează progresul„, a spus Carmen Sebe, CEO al SeedBlink.

Felicit SeedBlink pentru dezvoltarea Nimity și pentru dedicarea lor de a simplifica accesul la capital, dar și managementul acestuia pentru fondatori, investitori și angajați. Aștept cu nerăbdare să văd efectele pe care îl va avea asupra ecosistemului Europa Centrală și de Est„, a declarat Marius Istrate, președintele TechAngels România.