#4 Companii listate la Bursa de Valori București

Prezentăm 21 de companii listate la Bursa de Valori București, astfel încât să exemplificăm mai multe profile de emitenți:

companii de la care investitorii se așteaptă, mai degrabă, să primească dividend an de an și care au o limită în capacitatea de creștere, așa-numitele Dividend Stocks
companii care sunt focusate pe creștere și atrag capital de la investitori, iar deocamdată nu este de așteptat ca ele să ofere dividende. Sunt așa-numitele Growth Stocks
și de asemenea, exemplificăm mai multe companii care au un mix între creșterea de business și acordarea unui dividend.

Cel mai mare randament oferit de o companie dintre cele selectate în acest video este 1019% în doar doi ani de zile de la listare.

Între cele 21 de acțiuni prezentate, includem atât companii mari de la cota Bursei, cât și companii medii și mici, acele companii antreprenoriale care au venit în ultimii ani pe piața AeRO.

Descarcă GRATUIT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Eleifend mi in nulla posuere. Nunc mi ipsum faucibus vitae. Nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus in massa tempor nec. Augue neque gravida in fermentum et. Volutpat blandit aliquam etiam erat velit scelerisque. Ipsum a arcu cursus vitae congue mauris. In ante metus dictum at. Quis risus sed vulputate odio ut. 

Galerie Video

Shopping Cart