#2 În ce instrumente financiare poți investi?

Una dintre cele mai frevente greșeli pe care un investitor le poate face este să se expună pe un instrument pentru care nu este pregătit, ca nivel de risc asupra portofoliului său.

Scopul acestui video este să încadrezi corect, din punctul de vedere al randamentelor potențiale și al riscurilor, principalele tipuri de instrumente în care ți-ai putea plasa banii.

Adăugarea instrumentelor cu risc mediu sau mediu spre ridicat în portofoliul tău, reprezintă un pas natural de creștere a investițiilor tale. Răspundem succint privind caracteristicile obligațiunilor, fondurilor mutuale, fondurilor tranzacționate prin burse – sau așa-numitele ETF-uri – precum și ale acțiunilor. Ajungem, de asemenea, la domeniul cryptomonedelor și al tranzacționării mărfurilor.

Urcând pe treapta de risc, înțelegerea funcționării și tranzacționării unor instrumente cum ar fi CFD-urile și Forex, este necesară pentru ca tu să decizi dacă acestea sunt oportune sau nu pentru portofoliul tău.

Descarcă GRATUIT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Eleifend mi in nulla posuere. Nunc mi ipsum faucibus vitae. Nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus in massa tempor nec. Augue neque gravida in fermentum et. Volutpat blandit aliquam etiam erat velit scelerisque. Ipsum a arcu cursus vitae congue mauris. In ante metus dictum at. Quis risus sed vulputate odio ut. 

Galerie Video

Shopping Cart