#6 Poți pierde toți banii în investiții la bursă?

Așa sună preocuparea sau temerea investitorilor aflați la început. Există cazuri în care să pierzi toți banii investiți într-un instrument financiar?

Sunt 3 situații în care capitalul investit poate fi puternic afectat:

  • dacă investești în acțiuni ale unor companii care ajung în faliment sau în obligațiuni ale unor companii care nu plătesc principalul. În acest video, vei vedea că acest risc se manifestă în practică foarte rar și poate fi contracarat, însă este bine să ținem cont de el în structurarea portofoliului.
  • dacă plasezi în instrumente cu risc foarte mare, cum ar fi CFD-uri, Forex sau certificate Turbo tranzactionate la bursă.
  • dacă platforma prin care tranzacționezi nu își onorează obligațiile față de tine, în calitate de client. De aceea, este important sa tranzacționezi doar prin brokeri autorizați.

Îți prezentăm și 3 soluții prin care să diminuezi sau chiar să elimini riscul de a te expune pe o companie care ar putea intra în dificultăți financiare de tipul insolvenței sau falimentului.

Descarcă GRATUIT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Eleifend mi in nulla posuere. Nunc mi ipsum faucibus vitae. Nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus in massa tempor nec. Augue neque gravida in fermentum et. Volutpat blandit aliquam etiam erat velit scelerisque. Ipsum a arcu cursus vitae congue mauris. In ante metus dictum at. Quis risus sed vulputate odio ut. 

Galerie Video

Shopping Cart