BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

BVB lansează astăzi noua ediție a programului dedicat companiilor antreprenoriale românești care începand cu acest an se va numi BVB Arena

Autor: Financial Market
2 min

Incepand de astazi, BVB Arena este lansat la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Ce este BVB Arena? BVB Arena este programul bursei initiat inca din 2017 sub numele de Made in Romania, program dedicat identificarii si promovarii companiilor locale antreprenoriale de succes.

Odata cu lansarea noii editii in cadrul evenimentului care a avut loc astazi, au fost prezentate noul nume si noua identitate vizuala a programului.

Noua identitate si noul nume, BVB Arena, plaseaza, din punct de vedere vizual, acest program emblematic dedicat antreprenorilor romani sub umbrela proiectelor BVB.

Mai mult, ele intaresc misiunea declarata a BVB de a se pozitiona drept principal canal de finantare pentru companiile romanesti si de a promova companiile care contribuie la dezvoltarea economiei locale, incurajandu-le sa faca parte din “Arena” BVB.

BVB Arena, prin platforma sa online www.bvbarena.ro, va continua sa fie locul unde antreprenorii romani se pot intalni cu investitori, consultanti si cu alti antreprenori.

Tot astazi, a fost lansata cartea „Made in Romania: 15 companii pentru cresterea economiei romanesti si povestile lor de succes”, care include povestile antreprenoriale ale finalistilor programului din anul 2023.

Cele 15 companii finaliste in ultima editie sunt: Adrem, Amber, Apidava, Ascendia, Bookster, Chic Bijoux, Croco, Exonia, Farmacia Tei, Fiterman Pharma, Grup Serban, Kinderpedia, Mobexpert, QFORT si Ultragreens.

Va invitam sa redescoperiti povestile lor in cartea disponibila aici. Pe canalul de YouTube al Bursei de Valori Bucuresti, puteti asculta podcastul dedicat programului, care prezinta povestile acestor companii spuse chiar de catre cei care au pus bazele lor.

Lansarea cartii si anuntarea rebrandingului programului, care au avut loc in cadrul evenimentului de astazi, dau startul editiei BVB Arena 2024 sub sloganul “Antrenam capitalul romanesc”.

CITESTE SI:  BVB anunță cele 50 de companii semifinaliste ale programului BVB Arena 2024

Asa cum antreprenoriatul romanesc evolueaza de la an la an, la fel o face si programul nostru fanion dedicat identificarii si promovarii companiilor romanesti.

Incepand de astazi, toate companiile locale care de-a lungul timpului au facut parte din program, alaturi de cele care se vor alatura programului in viitor, vor fi parte din comunitatea «BVB Arena».

Suntem incantati ca, prin intermediul programului, am descoperit de-a lungul timpului companii cu un potential urias de dezvoltare, care au crescut frumos si suntem nerabdatori sa primim in Arena BVB pe urmatoarele companii locale care pot deveni motorul economiei romanesti.

Intrucat evenimentul de astazi marcheaza oficial incheierea editiei anterioare a programului, as vrea sa felicit inca o data cele 15 companii finaliste.”, a declarat Radu Hanga, Presedinte BVB.

Incepand cu aceasta editie a programului nostru dedicat antreprenorilor romani, aducem in aceeasi arena, «BVB Arena », companii romanesti care isi doresc sa devina repere in industria pe care o reprezinta alaturi de investitori, consultanti si alti actori ai pietei de capital, totul cu scopul de a antrena capitalul romanesc, asa cum spune si noul slogan al programului.

Suntem mandri de rezultatele programului obtinute pana acum si sunt convins ca vom descoperi printre viitoarele companii care se vor alatura programului adevarate povesti de succes, iar noi, la BVB, vom fi pregatiti sa le acordam suportul de care au nevoie pentru o dezvoltare ulterioara prin intermediul bursei.”, a declarat Adrian Tanase, CEO BVB.