BET
18621.52
0.24%
BET-TR
40689.39
0.24%
BET-FI
61117.95
1.36%
BETPlus
2752.07
0.18%
BET-NG
1330.25
0.04%
BET-XT
1589.85
0.32%
BET-XT-TR
3421.01
0.33%
BET-BK
3471.55
0.36%
ROTX
40949.88
0.21%

UiPath îl va numi din nou pe Daniel Dines în funcția de Director General. Rob Enslin demisionează din funcția de CEO și membru al Consiliului de Administrație

Autor: Financial Market
< 1 min

UiPath, singurul unicorn românesc listat pe bursa americana, îl va numi din nou pe Daniel Dines în funcția de Director executiv. Rob Enslin demisionează din funcția de CEO și membru al Consiliului de Administrație.

UiPath (NYSE: PATH), o companie lider de automatizare a întreprinderilor și software AI, a anunțat astăzi că Rob Enslin demisionează din funcția de Chief Executive Officer și membru al Consiliului de Administrație al UiPath, începând cu 1 iunie 2024.

După publicarea anunțului, acțiunile UiPath scad cu peste 30% dupa închiderea sesiunii de tranzacționare.

CvDaWvnB

Daniel Dines, fondatorul și fostul CEO al UiPath, va fi redenumit CEO, de asemenea, începând cu 1 iunie 2024.

Dines este în prezent Chief Inovation Officer și Președinte Executiv al Consiliului. Enslin va rămâne implicat cu UiPath în calitate de consilier în timpul tranziției.

Daniel Dines a spus:

„Îi mulțumesc lui Rob pentru contribuțiile sale la UiPath în ultimii doi ani, timp în care a jucat un rol semnificativ în creșterea companiei. Odată cu această schimbare, sunt încântat să fac un pas înapoi în rolul de CEO și aștept cu nerăbdare să conduc compania prin următoarea noastră fază de creștere profitabilă și inovare.”

CITESTE SI:  Așteptările de reducere a ratelor de dobândă duc la creșterea prețului aurului

Enslin a precizat:

„După multă reflecție, am luat decizia dificilă de a demisiona din funcția de CEO al UiPath.

A fost o onoare să fiu parte, să conduc și să înveți de la o echipă extrem de talentată.

Sunt incredibil de mândru de ceea ce am realizat împreună. Conducerea inspirațională a lui Daniel și mentalitatea obsedată de clienți vor schimba jocul și sunt convins că UiPath va continua să definească ceea ce este posibil pentru clienții și partenerii noștri de pe piața AI și automatizării.”

UiPath îl va numi din nou pe Daniel Dines în funcția de Director General. Rob Enslin demisionează din funcția de CEO și membru al Consiliului de Administrație

Autor: Financial Market
< 1 min

UiPath, singurul unicorn românesc listat pe bursa americana, îl va numi din nou pe Daniel Dines în funcția de Director executiv. (mai mult…)

CITESTE SI:  Anatol Belibov se alatură Purcari Wineries în funcția de Director Financiar