BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

DN AGRAR Group beneficiază de servicii de Market Maker din partea BRK Financial Group

Autor: Financial Market
2 min

DN AGRAR Group (DN), cea mai mare ferma integrata de animale din Romania si lider in productia de lapte de vaca, infiintata in 2008 in zona centrala a Transilvaniei, beneficiaza din data de 2 iunie 2023, de serviciile de Market Maker al Emitentului, oferite de BRK Financial Group.

Compania este listata pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti, din luna februarie a anului 2022.

La jumatate de an dupa listare, DN AGRAR Group a fost inclusa in indicele BET AeRO. Capitalizarea companiei DN AGRAR Group, la data de 6 iunie 2023 era de 116 milioane de lei.

Am devenit anul trecut cel mai mare producator de lapte de vaca din Romania, in urma a doua fuziuni si achizitii pe orizontala, cu o crestere de 60% a activelor totale.

Am urmat planurile anuntate catre piata si ceea ce a fost promis investitorilor s-a intamplat, am demarat noi investitii pentru sustinerea afacerilor agricole integrata, parte a economiei circulare.

Listarea la Bursa de Valori Bucuresti ne-a facut sa ne adaptam strategia, sa fim mai vizibili, sa implementam instrumente digitale pentru gestiune si raportare mai eficienta a activitatii companiei si de comunicare cu investitorii.

In aceeasi directie vine si noul parteneriat, a declarat Peter De Boer, membru al Consiliului de Administratie si manager relatia cu investitorii DN AGRAR Group.

Actiunea DN este a 17-a actiune a unui emitent listat la Bursa pentru care echipa BRK Financial Group ofera servicii de Market Maker al Emitentului si a 5-a pe piata AeRO.

Numarul total de instrumente financiare listate pe ambele piete ale Bursei de Valori Bucuresti, care beneficiaza de servicii de Market Maker al Emitentului ajunge astfel la 27.

CITESTE SI:  AROBS Transilvania încheie prima etapă a majorării capitalului social dar interesul investitorilor rămâne scăzut

Felicitam DN AGRAR pentru deschiderea fata de piata de capital si fata de investitori pe care o manifesta si le multumim ca ne-au ales ca parteneri in cadrul programului Market Maker al Emitentului.

Am calibrat un pachet de cotare competitiv, cu cate 60.000 de actiuni la cumparare si la vanzare si ne propunem ca rezultatele acestui parteneriat sa fie cat mai vizibile intr-un timp cat mai scurt, in sensul imbunatatirii lichiditatii din toate unghiurile (volumul tranzactionat, numarul de tranzactii, adancimea pietei si spread-ul de tranzactionare).

In acest fel subliniem angajamentul continuu al BRK Financial Group fata de piata de capital si apreciem increderea companiei in expertiza noastra, a declarat Monica Ivan, Director General BRK Financial Group.

Salutam noul parteneriat pentru servicii de Market Maker al Emitentului la Bursa de Valori Bucuresti, dintre DN AGRAR Group, emitent din sectorul agricol si BRK Financial Group, unul dintre cei mai activi intermediari ai companiilor antreprenoriale pe piata AeRO.

Romania are un potential semnificativ in sectorul agricol si, odata cu listarea companiei DN AGRAR a crescut si prezenta acestui sector la BVB, sector pe care ne dorim sa il vedem cat mai bine reprezentat in viitorul apropiat.

La aproape un an si jumatate de la listarea la BVB si aproximativ un an de la includerea sa in indicele BET AeRO in cadrul caruia compania ocupa locul 9 ca pondere, la data de 2 iunie 2023, ne bucuram ca DN AGRAR a decis sa faca pasi concreti pentru sustinerea lichiditatii si atractivitatii actiunilor sale, incheind acest contract de servicii de Market Maker al Emitentului.”, a declarat Adrian Tanase, CEO Bursa de Valori Bucuresti.