BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

Bursa

Bursa
JP Morgan, cea mai mare bancă de pe Wall Street, raportează o creștere cu 25% a profitului net în trimestrul al doilea

JPMorgan Chase, cel mai mare creditor din Statele Unite, a raportat rezultate financiare in crestere puternică in T2 2024 față de aceeași perioadă a anului trecut si peste estimările analiștilor.

Citește Mai Mult
Investiții arrow-right-white
Știri Recente
5 min Hidroelectrica aniversează un an de la listarea la bursă. Randamentul total, ce include dividendele, a fost de 37%

Hidroelectrica (H2O), lider în producția de energie electrică și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național, aniversează astăzi un an de la listarea sa istorică din anul 2023 la Bursa de Valori București (BVB).

Autor: Financial Market
2 min PepsiCo a raportat o creștere a profitabilității în T2 dar estimează o scădere a cererii pe piața din SUA

PepsiCo a raportat astăzi rezultatele pentru cel de-al doilea trimestru, fiind prima companie de mari dimensiuni care prezintă datele fiananciare.

Autor: Financial Market
3 min Astăzi începe sezonul raportărilor pe Wall Street

Sezonul câștigurilor Wall Street pentru al doilea trimestru al anului 2024 începe săptămâna aceasta. Ca de obicei, marile bănci americane vor fi primele care vor raporta, rezultatele JPMorgan, Wells Fargo și Citi fiind programate pentru această vineri.

Autor: Financial Market
Bursa
Pagina 1 din 100
< 1 min Tranzacții cu 6% din acțiunile DN Agrar printr-un plasament privat accelerat

DN AGRAR Group (DN:BVB), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, cu producție de lapte de vacă și producție vegetală, cu o activitate de peste 15 ani în România, a anunțat printr-un comunicat pe site-ul BVB cu privire la plasamentul privat accelerat prin care s-a vândut 6,1% din capitalul companiei.

2 min ASF aprobă transferul acțiunilor Simtel Team pe Piața Principală a Bursei de Valori București

Simtel Team (BVB: SMTL), companie românească de inginerie și tehnologie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București și lider național în domeniul energiei regenerabile, anunță că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat prospectul de admitere la tranzacționare a acțiunilor SMTL pe Piața Principală a Bursei de Valori București.

3 min AROBS Transilvania finalizează cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB, prin atragerea a 28,7 de milioane de euro

AROBS Transilvania Software (BVB: AROBS), cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București, anunță încheierea cu succes a operațiunii de majorare a capitalului social în data de 10 iulie 2024, prin intermediul căreia a atras 28,7 milioane de euro.

2 min Acțiunile Intel revin pe creștere după relansarea pieței PC-urilor și debutul cipurilor Lunar Lake AI

Gigantul american din sectorul semiconductorilor, Intel (INTC.US), a fost una dintre cele mai slabe acțiuni în ultimele luni.

< 1 min Teraplast demarează procesul de majorare a capitalului social și vrea să strângă peste 22 de mil lei de la investitori

Consiliul de administrație al Teraplast, cel mai mare procesator de polimeri din estul Uniunii Europene și singurul producător de granule HFFR din România, a aprobat vineri majorarea capitalului social prin aporturi in numerar cu suma maxima de 22.220.000 RON

2 min AROBS Transilvania ar putea suplimenta numărul de acțiuni oferite în cadrul Plasamentului Privat

Aflată in plin proces de majorare a capitalului social, AROBS Transilvania a anunțat printr-un comunicat pe site-ul BVB ca ar putea suplimenta numărul de acțiuni oferite in cadrul Plasamentului Privat.

2 min BVB anunță cele 50 de companii semifinaliste ale programului BVB Arena 2024

Comitetul de Nominalizare BVB Arena a selectat cele 50 de companii semifinaliste ale programului, dintr-un total de 409 de nominalizari valide pe platforma www.bvbarena.ro.

2 min AROBS Transilvania încheie prima etapă a majorării capitalului social dar interesul investitorilor rămâne scăzut

AROBS Transilvania Software (BVB: AROBS), cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București, a anunțat încheierea primei etape a operațiunii de majorare a capitalului social si deschiderea Etapei 2, respectiv plasamentul privat.

2 min Indicii americani reiau tranzacționarea după Ziua Independenței cu noi maxime record

Indicii americani S&P 500 și Nasdaq au atins noi maxime istorice în această săptămână înaintea sărbătorii de Ziua Independenței în Statele Unite, pe 4 iulie 2024.

Termenul Zilei

Deflație

Înțelegerea Deflației: Impactul Asupra Prețurilor și Economiei Deflația este scăderea nivelului general al prețurilor bunurilor și serviciilor pe o perioadă de timp, cauzată adesea de o reducere a ofertei de...

Citește Mai Mult
Alți termeni utili