BET
18621.52
0.24%
BET-TR
40689.39
0.24%
BET-FI
61117.95
1.36%
BETPlus
2752.07
0.18%
BET-NG
1330.25
0.04%
BET-XT
1589.85
0.32%
BET-XT-TR
3421.01
0.33%
BET-BK
3471.55
0.36%
ROTX
40949.88
0.21%

Asigurari

Asigurari
SIGNAL IDUNA extinde flexibilitatea în construirea pachetelor de asigurare de sănătate pentru angajați, prin introducerea opțiunii de coplată

SIGNAL IDUNA pune la dispoziția clienților o nouă opțiune pentru asigurările de sănătate de grup – coplata – oferind tuturor companiilor din România posibilitatea de a personaliza beneficiile extrasalariale pentru angajați.

Citește Mai Mult
Investiții arrow-right-white
Știri Recente
3 min CITR a finalizat raportul privind cauzele falimentului Euroins

CITR Filiala București SPRL, lichidatorul judiciar al Euroins, a finalizat raportul privind cauzele falimentului Euroins și a identificat o serie de elemente de natură operațională și de gestionare a fondurilor care au dus la faliment.

Autor: Financial Market
< 1 min BRD Asigurări de Viață a lansat Asigurarea LongVITA INVEST, împreună cu BRD, un produs inovator pe piața financiară din România

BRD Asigurări de Viață a introdus în portofoliul de produse asigurarea de viață cu componentă investițională, LongVITA INVEST. Produsul a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor tot mai exigente de diversificare a portofoliului de investiții ale clienților BRD.

Autor: Monica Preda
3 min Falimentul Euroins. Rezultatele preliminare ale analizei

CITR a finalizat prima etapă din gestionarea falimentului Euroins. În cele aproximativ 3 luni de la numirea sa ca lichidator judiciar al Euroins, echipa CITR a analizat peste 1.100 declarații de creanță ce au presupus studierea a peste 350.000 de documente pentru a realiza tabelul creditorilor.

Autor: Financial Market
Asigurari
Pagina 1 din 3
3 min Allianz-Țiriac raportează o creștere cu 18% a vânzărilor de asigurări non-auto în T1 2023

Allianz-Țiriac a finalizat primele trei luni din 2023 cu creșteri pe toate liniile de business facultative și cu o consolidare a vânzărilor pe linia RCA.

2 min A.S.F. îmbunătățește regulile RCA: Constatarea amiabilă se va face electronic, reguli simple pentru mașina la schimb, motivele de infringement au fost eliminate

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a aprobat, miercuri, 25 mai 2022, un proiect de normă care aduce modificări substanțiale Normei 20/2017 privind asigurările auto în România. Actul normativ a fost trimis către Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare după 90 de zile de la publicare.

3 min Piața RCA își continuă consolidarea. Reguli noi pentru clienții cu risc ridicat

Piața RCA își continuă consolidarea începută în ultima parte a anului trecut. Luna februarie 2022 a marcat continuarea procesului de diversificare, un element esențial în creșterea concurenței și, în final, a stabilității pieței.

2 min ASF: Mai multe opțiuni pentru șoferii români. Scade concentrarea pe piața RCA

Concentrarea excesivă înregistrată pe piața RCA, în ultimii ani, începe să se reducă treptat, după falimentul companiei City Insurance S.A. Cel puțin șase din cele opt societăți, autorizate să vândă asigurări de răspundere civilă obligatorie auto, au acumulat cote de piață considerabile în prima lună a acestui an

< 1 min ASF stabilește tarife maximale pentru polițele RCA pe fondul creșterii prețurilor din ultimele zile

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunță că, în conformitate cu legislația în vigoare, în cazul în care polițele RCA ofertate spre vânzare au valori care depășesc nivelul tarifului de referință multiplicat cu 1,36 (adică majorat cu 36%), aceste polițe vor fi redistribuite de către BAAR la valoarea tarifului maximal astfel obținut, la care se aplică…

< 1 min Allianz-Țiriac extinde acoperirea storno care permite recuperarea banilor pentru călătoriile în străinătate anulate

Allianz-Țiriac își propune să elimine o parte din grijile clienților și simplifică planificarea vacanțelor în străinătate, prin extinderea acoperirii storno atașată unei asigurări de călătorie.

2 min ASF retrage autorizația tuturor membrilor conducerii City Insurance și aplică sancțiuni societății

„Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a efectuat la Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., clasificată în categoria 4 – supraveghere intensă, în perioada 2019-2021, mai multe acțiuni de control la sediul asigurătorului (on-site)

2 min Piața asigurărilor a încheiat anul 2020 cu o creștere de 5%

Piața asigurărilor din România a ajuns, în anul 2020, la un volum al primelor brute subscrise de 11,5 miliarde lei, în creștere cu 5% față de anul anterior.

2 min Allianz-Țiriac simplifică achiziția asigurărilor auto: numărul întrebărilor adresate clienților se înjumătățește

Allianz-Țiriac simplifică procesul de achiziție a asigurărilor auto și reduce la jumătate numărul de întrebări adresate clienților pentru emiterea unei polițe.

Termenul Zilei

Preț țintă

Un preț țintă reprezintă estimarea unui analist financiar cu privire la valoarea viitoare a unei acțiuni într-un anumit interval de timp, de obicei un an. Această estimare este rezultatul unei...

Citește Mai Mult
Alți termeni utili