BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

Digital Trends

Digital Trends
Cum poate România să urce din coada clasamentului digitalizării în UE

Next Consult România, partener oficial Salesforce, și certSIGN, lider în soluții de semnătură electronică și arhivare electronică, anunță lansarea primei soluții de semnătură electronică calificată din România integrată în ecosistemul Salesforce, asigurând totodată arhivarea electronică a documentelor, în condițiile legii.

Citește Mai Mult
Investiții arrow-right-white
Știri Recente
4 min AI schimbă fundamental marketingul digital, dar limitele sunt clare. Ce nu poate face inteligența artificială pentru un business de e-commerce?

Inteligența artificială (AI) redesenează deja felul în care brandurile interacționează cu consumatorii. Procesele repetitive sunt automatizate, iar experiențele utilizatorilor devin tot mai personalizate.

Autor: Financial Market
2 min Compania XTB, considerată „phoenix digital” în clasamentul 100 Digital Champions CEE 2024

Compania de tranzacționare pe bursele internaționale XTB a fost inclusă în clasamentul Digital Champions CEE 2024 al celor mai mari 100 entități care se remarcă prin tehnologie de ultimă generație.

Autor: Financial Market
3 min Consumatorii cheltuiesc cu aproape 30% mai mult decât anul trecut pentru servicii de streaming video la cerere, dar toleranța lor la creșterile de prețuri se apropie de limită

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere (streaming video on demand – SVOD) au crescut cu aproape 30% față de anul trecut, de la 48 USD la 61 USD, sumă care acoperă în medie patru abonamente, potrivit studiului Deloitte Digital Media Trends 2024.

Autor: Financial Market
Digital Trends
Pagina 1 din 22
< 1 min BusinessLeague.com elimină taxele pentru generația 18-25 ani și caută 50 de Tik Tokeri pentru o campanie fulger în 8 țări din Europa, derulată exclusiv pe 1 iunie

Compania care dezvoltă Business League – 2Performant Network SA – a anunțat că începând cu 1 iulie 2024 va acoperi impozitul pe veniturile generate de utilizatorii între 18 și 25 de ani, din toate piețele în care activează.

3 min ANALIZĂ XTB: Noul Chat GPT-4o, semnal important în piață pentru investitori. De ce aceștia nu trebuie să rămână în urmă?

După ce OpenAI a prezentat cel mai recent model al său, Chat GPT-4o, care pare a fi unul ce schimbă regulile jocului în materie de inteligență artificială, semnalele privind dezvoltarea exponențială a industriei sunt de-a dreptul clare, iar investitorii încep să-și dorească să nu rămână în urmă, arată analiștii XTB, companie de investiții pe bursele…

4 min ANALIZĂ XTB, Radu Puiu: Piața mașinilor electrice, între febra reglementărilor și evoluția fără precedent. Cât de influențată este România?

Ritmul schimbărilor înregistrate de sectorul auto este fără precedent, vehiculele moderne devenind tot mai computerizate, ceea ce transformă componentele software în elemente esențiale pentru automobile, însă piața auto a avut de-a face cu un început de an dificil

4 min Universitatea Politehnica împreună cu BRD lansează primul model dedicat limbii române pentru inteligența artificială de tip ChatGPT

O echipă de cercetători români a creat un model de limbaj (LLM – „large language model”) dedicat limbii române, ce poate fi folosit pentru dezvoltarea unor unelte și platforme A.I. Modelul este „open source”, deci va putea fi accesat și folosit de oricine dorește să construiască instrumente bazate pe inteligența artificială.

4 min De ce maparea cu exactitate a proceselor interne este esențială în adopția AI în cadrul companiilor

Inteligența artificială va reprezenta, pentru companii, vectorul schimbării și, implicit, a diferențierii în fața competitorilor, doar în măsura în care acestea vor avea deschiderea necesară pentru redesenarea proceselor interne și poate chiar a modelului de business.

3 min Cum să Obții Mai Multe Like-uri pe Facebook: Strategii de Marketing și Impactul Financiar

Facebook, fondat în 2004, a evoluat de la un simplu site de socializare la un instrument esențial de marketing pentru antreprenori și afaceri care caută beneficii economice. 

2 min Revolut devine prima bancă din România care lansează eSIM

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global și mai mult de 3,5 milioane în România, devine prima bancă de pe plan local care oferă eSIM și una dintre primele la nivel european care integrează în aplicație această verticală.

3 min Techcelerator – recunoscut de Financial Times ca fiind printre cele mai importante hub-uri pentru startup-uri din Europa și pe locul al treilea în Europa de Est

Techcelerator, acceleratorul SEED care se adresează startup-urilor de tehnologie avansată din România și Europa de Sud Est, a primit recunoașterea prestigioasei publicații de business Financial Times în raportul Europe’s Leading Start-Up Hubs 2024

2 min Centrele de inovare digitală vor beneficia acum de aceleași avantaje precum incubatoarele de afaceri

În spațiul european, România este o țară dominantă în materie de resursă umană specializată în domeniul tehnologic digital. România ocupă locul 4 în Uniunea Europeană la absolvenți de facultăți de competențe digitale și dovedește că are o dezvoltare emergentă în regiune.

Termenul Zilei

Deflație

Înțelegerea Deflației: Impactul Asupra Prețurilor și Economiei Deflația este scăderea nivelului general al prețurilor bunurilor și serviciilor pe o perioadă de timp, cauzată adesea de o reducere a ofertei de...

Citește Mai Mult
Alți termeni utili