BET
18546.14
0.21%
BET-TR
40522.76
0.21%
BET-FI
59791.7
0.06%
BETPlus
2742.22
0.18%
BET-NG
1327.34
0.37%
BET-XT
1581.37
0.16%
BET-XT-TR
3402.69
0.16%
BET-BK
3453.31
0.13%
ROTX
40780.7
0.21%

SeedBlink lansează Open Day Bucharest, o serie de evenimente prin care antreprenorii se pot întâlni one-to-one cu echipa de investiții a companiei

Autor: Financial Market
2 min

SeedBlink, platforma de finanțare și equity management pentru start-upurile europene, lansează Open Day, o serie de evenimente bi-anuale prin care antreprenorii se pot întâlni one-to-one cu echipa de investiții a companiei.

Primul eveniment are loc miercuri, 18 octombrie, iar fondatorii pot vorbi despre equity management și cum își pot structura rundele de finanțare pentru scalarea businessului pe termen lung cu Ionuț Pătrăhău – Managing Partner SeedBlink, Mircea Ghiță – Country Director SeedBlink în România și Gabriela Dia – Investment Associate.

Open Day Bucharest este dedicat fondatorilor care vor să atragă finanțări de la pre-seed la Series B și care au ambiția de a se dezvolte internațional.

SeedBlink oferă în prezent trei categorii de oportunități de investiție, fiecare adresându-se unor nevoi specifice ale start-upurilor și investitorilor, cu o valoare a investiției care variază între 100.000 și 2.000.000 euro. Pot aplica start-upuri tech care adresează orice industrie. Cei care își doresc să participe se pot înscrie aici.

minicurstrading

Credem în puterea ideilor inovatoare, a determinării și a unei strategii de finanțare înțelept structurate. Prin această serie de evenimente ne dorim să identificăm fondatorii care plănuiesc în viitorul apropiat să atragă o nouă rundă de finanțare și astfel să fim parte din povestea următoarei generații de antreprenori vizionari din domeniul tehnologiei„, spune Mircea Ghiță, Country Director SeedBlink în România.

CITESTE SI:  Ce oportunități de investiții ar putea apărea în a doua jumătate a anului pe piețele financiare

Ionuț Pătrăhău este Business Development & Managing Partner la SeedBlink și unul dintre cofondatorii SeedBlink. Alături de el va fi Mircea Ghiță, Country Director SeedBlink în România, acesta fiind responsabil de descoperirea de start-upuri tehnologice promițătoare și de menținerea unei relații puternice cu fondurile de venture capital partenere ale SeedBlink la nivel național.

Celor doi se alătură Gabriela Dia, noul Investment Associate din echipa SeedBlink, cu experiență în evaluare, economie și modelare financiară.

Seria de evenimente Open Day face parte dintr-o succesiune de proiecte prin care SeedBlink își doreste să susțină antreprenorii de tehnologie din Europa.

Printre aceste initiațive se numara Nimity, o soluție de equity management pentru companii și investitorii lor privați, raportul Fundraising Lessons Learned from +100 Rounds Raised on SeedBlink prin care fondatorii află recomandări și bune practici prin care pot atrage investiții și Tech Investors Academy – un program care vizează dezvoltarea cunoștințelor despre investițiile în start-upuri.