BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2B pentru fitofarmacii și distribuitori

Autor: Financial Market
< 1 min

Chromosome Dynamics (simbol bursier CHRD), companie de agri-tech listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București anunță lansarea platformei sale exclusive B2B, www.chrd.ro, dedicata fitofarmaciilor si distribuitorilor din intreaga tara.

Această platformă își propune să ofere acces simplu si eficient la produse de inalta calitate pentru ingrijirea culturilor si a plantelor, adresandu-se atat agriculturii ecologice, cat si celei conventionale, precum si categoriei de ingrijire a casei si gradinii.

chrd.ro ofera o gama diversificata de produse, incluzand fertilizanti, biostimulatori, bioinsecticide si biopesticide, toate la preturi competitive, direct de la Fabrica CHRD.

Prin eliminarea intermediarilor, platforma asigura clientilor nostri acces la produse de cea mai inalta calitate la preturi de producator. Ne angajam sa fim partenerii de incredere ai profesionistilor din agricultura, ai fitofarmaciilor si distribuitorilor de inputuri agricole, oferindu-le acces la cele mai bune resurse si solutii pentru succesul afacerilor lor.

Prin intermediul platformei chrd.ro, ne propunem sa facilitam cresterea si performanta in industria agricola din Romania”, spune fondatorul Chromosome Dynamics, Ionel Mugurel Gabriel.

CITESTE SI:  Electrica aniversează 10 ani de la listarea la Bursa de Valori București și London Stock Exchange

Pentru a marca lansarea acestei platforme, Chromosome Dynamics ofera fitofarmaciilor si distribuitorilor vouchere cadou la prima comanda.

Aceasta oferta speciala reprezinta un angajament al companiei de a-si sprijini partenerii in propria dezvoltare si in furnizarea celor mai bune produse pentru clientii lor.

Avantajele oferite de chrd.ro includ:

• Acces la o gama larga de produse de inalta calitate pentru ingrijirea culturilor si a plantelor.
• Preturi competitive direct de la fabrica, fara intermediari.
• Posibilitatea de a plasa comenzi rapide si eficiente online.
• Suport dedicat si consultanta pentru clienti, pentru a asigura alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile lor.

Compania va raporta rezultatele anuale aferente anului trecut pe 30 aprilie 2024.