There was an error retrieving data. Please try again later.

Chromosome Dynamics lansează retea de socializare Homeland Social Network

Autor: Financial Market
< 1 min

Chromosome Dynamics, companie antreprenorială românească de cercetare și high tech în agricultură anunță investitorii cu privire la lansarea aplicatiei HOMELAND SOCIAL NETWORK in Magazin Play (Android) si Apple Store (iOS).

Aplicatia este disponibila in Europa urmand ca in primavara anului 2024 sa fie disponibilă la nivel global. Versiunea inițială a aplicației (Homeland 1.0) se va axa exclusiv pe atragerea de membrii si monetizare prin publicitate platita de catre companiile private, urmând ca in 30-45 de zile sa fie activate, in functie de numarul de membrii atrasi si celelalte instrumente de monetizare si anume: user verification badge, paid communities, premium account, etc.

CITESTE SI:  Evoluții bursiere: Continuă creșterile pe piețele de acțiuni internaționale pe fondul speranțelor ca dobânzile vor scădea în continuare

Homeland Social Network este prima retea de socializare lansata de o companie romaneasca la nivel European, versiunea initiala fiind dezvoltata in aproximativ 26 de luni.

Aplicatia poate fi descarcata accesand urmatorul link https://onelink.to/homeland direct de pe telefonul mobil.