BET
18546.14
0.21%
BET-TR
40522.76
0.21%
BET-FI
59791.7
0.06%
BETPlus
2742.22
0.18%
BET-NG
1327.34
0.37%
BET-XT
1581.37
0.16%
BET-XT-TR
3402.69
0.16%
BET-BK
3453.31
0.13%
ROTX
40780.7
0.21%

Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC în Pitești

Autor: Financial Market
2 min

Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului său de restaurante și inaugureză a treia unitate KFC din Pitești, în cel mai nou mall al orașului.
Suntem în permanență în căutarea unor noi oportunități de expansiune pentru rețeaua KFC, însă, totodată, avem în vedere premisele oferite de un nou mall, mai ales într-un oraș cu potențial, cum este Pitești.

Deschiderea celei de-a treia unități în acest oraș se aliniază atât obiectivelor noastre financiare, cât și celor de dezvoltare și, în același timp, ne permite să răspundem obiceiurilor de consum mereu în schimbare, prin investiții în tehnologii noi și digitalizare”, declară Marian Gogu, Director General, KFC România.

Investiția în noua unitate KFC se ridică la aproximativ 550.000 euro. Aceasta reprezintă a doua inaugurare pentru Sphera în 2024, după cea din februarie, la Sibiu, de tip Drive Thru.

În continuare, planurile investiționale de anul acesta includ alocarea totală a 69 milioane de lei pentru deschiderea a încă 4 unități noi, precum și pentru remodelările restaurantelor existente și investiții în tehnologizare, cum ar fi implementarea soluțiilor de comandă digitală.

KFC Argeș Mall se află în incinta noului mall din Pitești, situat pe Strada Tudor Vladimirescu, nr. 37, și are o suprafață de 170 mp. Restaurantul este situat în zona de food court și va funcționa în intervalul orar 10:00 – 22:00.

CITESTE SI:  Analiză: Cum a evoluat economia globală în ultima săptămână

Restaurantul este structurat conform celor mai recente standarde de design și utilare KFC la nivel internațional, oferind acces clienților la meniuri și kiosk-uri de comandă digitale.

De asemenea, în noul restaurant clienții beneficiază de sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare. Produsele pot fi servite atât în incinta mall-ului sau achiziționate în sistem take-away, prin intermediul platformelor de comenzi online, dar și prin intermediul opțiunii Click & Collect, disponibilă în aplicația KFC România.

Prin intermediul noii unități, KFC creează 35 de noi locuri de muncă, într-un mediu care susține evoluția și creșterea performanței. Angajații beneficiază de un salariu net de peste 3.100 de lei începând cu a treia lună de colaborare, care include salariul de bază, tichete de masă și diverse bonusuri și prime, conform politicii de remunerare a KFC.

Una dintre valorile brandului este încrederea acordată angajaților, care este confirmată prin furnizarea unui traseu de carieră bine definit și prin oferirea a numeroase oportunități de avansare profesională. De asemenea, echipa primește acces gratuit la o platformă online cu peste 750 de cursuri de formare, care acoperă o gamă largă de aptitudini și interese, utile atât pentru dezvoltarea profesională, cât și personală.