BET
18668.64
-0.43%
BET-TR
40791.07
-0.44%
BET-FI
60635.09
-1.15%
BETPlus
2758.27
-0.43%
BET-NG
1332.29
-0.13%
BET-XT
1591.81
-0.5%
BET-XT-TR
3425.17
-0.51%
BET-BK
3464.46
-0.51%
ROTX
41069.58
-0.45%

Află ce aspecte trebuie avute în vedere pentru închiderea exercițiului financiar 2023 și noutățile fiscale de la specialiștii invitați la conferința „Financial Outcome” – 15 decembrie

Autor: Monica Preda
2 min

BusinessMark invită specialiștii în fiscalitate la conferința „Financial Outcome. Închiderea anului financiar 2023, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2024”, ce va avea loc pe 15 decembrie 2023, la București și online. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate cele mai importante noutăți legislative cu impact fiscal, aspecte ce trebuie avute în vedere pentru închiderea exercițiului financiar 2023 – spețe contabile și fiscale, principalele tendințe privind IFRS și raportarea non-financiară.

Totodată, experții din domeniu invitați la eveniment vor analiza și dezbate modificările legislative cu impact fiscal și principalele provocări pentru mediul de afaceri. Ei vor aduce în discuție și digitalizarea administrației fiscale din România și implicațiile acesteia pentru contribuabili, dar și e-Factura și aspectele esențiale ce trebuie luate în considerare pentru închiderea exercițiului financiar 2023.

În plus, participanții vor afla noutățile privind impozitul pe profit, TVA și prețurile de transfer, cât și aspectele ce țin de impozitarea persoanelor fizice și contribuțiile sociale, dar și perspectivele și tendințele în inspecțiile fiscale. Un alt subiect abordat în cadrul evenimentului va viza trendurile globale în raportarea financiară și non-financiară, precum și impactul ESG asupra organizațiilor.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi abordate în cadrul celor două sesiuni de către specialiștii ce au confirmat prezența la eveniment:
• Raluca Popa, Partener, Departamentul Impozite directe, EY România
• Camelia Niță, Managing Director – Tax Reporting & Strategy, PwC Romania
• Mitel Spătaru, Tax Partner, Crowe România
• Valentina Saygo, Managing Partner, Ask for
• Alina Andrei, Partener, Cabot Transfer Pricing
• Luisiana Dobrinescu, Managing Partner, Dobrinescu Dobrev SCA
• Narcisa Chirilă, Tax Manager, PKF Finconta
• Cristina Săulescu, Partener, Cabot Transfer Pricing

Conferința este adresată atât companiilor din mediul privat, cât și celor din sectorul public și vizează: directorii financiari, consultanții fiscali, directorii economici, directorii contabili, controllerii financiari, managerii de taxe, contabilii, auditorii, directorii generali, antreprenorii, IFRS Reporting Managers, Controlling and Budgeting Managers.

Financial Outcome. Închiderea anului financiar 2023, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2024” va avea loc atât onsite (Hotspot Workhub București), cât și online. Punem la dispoziție trei tipuri de bilete: in person, online și on demand. Experiența „in person” va fi completată de cea virtuală, astfel că puteți interacționa chiar și online cu ceilalți invitați. Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali. Mai multe detalii despre agendă și tematică aici sau la adresa [email protected].