BET
18621.52
0.24%
BET-TR
40689.39
0.24%
BET-FI
61117.95
1.36%
BETPlus
2752.07
0.18%
BET-NG
1330.25
0.04%
BET-XT
1589.85
0.32%
BET-XT-TR
3421.01
0.33%
BET-BK
3471.55
0.36%
ROTX
40949.88
0.21%

Cele mai importante aspecte și noutăți legislative cu impact fiscal, dezbătute pe 20 noiembrie 2023, la „Tax & Finance Forum”

Autor: Financial Market
2 min

Pe 20 noiembrie 2023, BusinessMark organizează la București și online evenimentul „Tax & Finance Forum”, în cadrul căruia specialiști din cele mai importante companii de consultanță din România vor aborda cele mai importante aspecte și noutăți legislative cu impact fiscal, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi.

În cadrul conferinței, vor fi analizate și tendințele legislative și fiscale la nivel internațional, inclusiv aspectele referitoare la noutățile fiscale pentru perioada 2023-2024, dar principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Totodată, ne vom uita spre digitalizarea administrației fiscale din România și vom explora implicațiile acesteia pentru contribuabili. Vom discuta, de asemenea, despre e-Factura, noutățile privind prețurile de transfer, modificările în ceea ce privește impozitul pe profit și tendințele legate de TVA.

Alături de experții invitați, vom aborda și aspecte relevante despre impozitarea persoanelor fizice și perspectivele și tendințele în inspecțiile fiscale în 2024.

Conferința va include sesiuni de prezentări și va fi moderată de Mihaela Mitroi, Managing Partner, Global Tax Advise – GTA și Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark, iar la ediția din această toamnă sunt invitați:

• Georgiana Iancu, Partener, Liderul Departamentului de Taxe Indirecte și Digitalizare Fiscală, EY România
• Mitel Spătaru, Tax Partner, Crowe România
• Emanuel Băncilă, Partener, Liderul Practicii de Litigii și Controverse fiscale, Băncilă, Diaconu şi Asociații SPRL
• Alina Andrei, Partener, Cabot Transfer Pricing
• Alexandra Popa, Senior Manager, PwC România
• Luisiana Dobrinescu, Managing Partner, Dobrinescu Dobrev SCA
• Mircea Dumitrașcu, Founder & Partner, NOA Group
• Nadia Oanea, Owner, Nadia Oanea Tax and Training
• Elena Sighinaș, Tax Director, Accace România
• Corina Mîndoiu, Partener, Departamentul Impozit pe Venit și Contribuții Sociale, EY România
• Nilanjan Nag, Transfer Pricing Manager, PKF Finconta
• Cristina Săulescu, Partener, Cabot Transfer Pricing
• Andrada Pleș, Tax Partner, Dobrinescu Dobrev SCA

Evenimentul este adresat atât companiilor din mediul privat, cât și celor din sectorul public și vizează: directori financiari, manageri taxe, consultanți fiscali, directori economici, directori contabili, controlleri financiari, contabili, auditori, analiști financiari, directori generali și antreprenori.

„Tax & Finance Forum” va avea loc atât onsite (Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel), cât și online. Punem la dispoziție trei tipuri de bilete: in person, online și on demand.

Experiența „in person” va fi completată de cea virtuală, astfel că puteți interacționa chiar și online cu ceilalți invitați. Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali. Mai multe detalii despre agendă și tematică aici sau la adresa [email protected].

Eveniment organizat de BusinessMark, cu susținerea Camerei Consultanților Fiscali