BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

CFO Conference București. Pe 20 septembrie 2023, discutăm despre cum putem construi reziliența financiară în era schimbării

Autor: Financial Market
2 min

Pe 20 septembrie 2023, BusinessMark revine la București cu un nou eveniment dedicat directorilor financiari. În cadrul celei de-a IX-a ediții CFO Conference, discutăm cu specialiști din domeniu despre cum reușesc directorii financiari să crească reziliența companiilor și să gestioneze scenariile de risc, într-un mediu volatil, dominat de blocaje la nivel de supply chain, costuri ridicate, inflație, creștere a dobânzilor, instabilitate regională.

Vorbim, totodată, despre structura unui departament financiar modern și impactul pe care digitalizarea îl are asupra organizației, acordând, totodată, atenție provocărilor aduse de colectarea, prelucrarea și analiza unui volum de date tot mai ridicat.

Cum transformă CFO-ul datele în insight valoros pentru organizație? Cum planificăm și luăm decizii în baza acestor date?

Nu în cele din urmă, privim spre viitor și ne întrebăm cum va arăta departamentul financiar și care va fi evoluția investițiilor în perioada următoare.

Pe parcursul sesiunilor de prezentări și panelului de dezbatere, îi vom avea alături pe:
• Andrei Bica, CFO, Profi Rom Food
• Alexandru Bordea, CFO, Flip Technologies (eMAG Group)
• Maria Niță, Sr FP&A Director, Amber
• Mihaela Nae, CFO, evoMAG
• Cristina Săulescu, Partener, Cabot Transfer Pricing
• Claudiu Fuiorea, CFO, Hyperfy
• Otilia Pețu, Founder & Managing Partner, NOA Group
• Andreea Artenie, Managing Partner, Artenie, Secrieru & Partners
• Ovidiu Bucătaru, CFO, Agricultorul Group

Moderatorul evenimentului va fi Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Evenimentul se va desfășura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și vizează o gamă largă de profesioniști și lideri din domeniul financiar, care joacă un rol crucial în gestionarea și orientarea afacerilor într-un mediu economic complex și în continuă schimbare: Directori financiari, Directori generali, Consultanți fiscali, Controlleri financiari, Directori economici, Directori contabili, Financial Business Partners, Contabili, Auditori, Analiști financiari, Antreprenori.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sau să ne contactați la adresa [email protected].

Grupurile beneficiază de reduceri: 10% la achiziția a 2 bilete, 15% la achiziția a 3 bilete și 20% reducere la achiziția a peste 4 bilete.