There was an error retrieving data. Please try again later.

CFO Conference Iași 2024: Liderii financiari dezbat provocările unei perioade de volatilitate și schimbare – 10 iunie, Palas Congress Hall

Autor: Financial Market
2 min

Directorii financiari se confruntă cu provocări semnificative în contextul macroeconomic actual, marcat de încetinirea dinamicii economice, rate ridicate ale inflației și costuri crescute ale finanțării.

În această perioadă de incertitudine și volatilitate, rolul liderilor financiari este crucial pentru a ghida organizațiile în adaptarea rapidă la condițiile de afaceri în schimbare, urmărind în același timp obiectivele de creștere, satisfacerea nevoilor organizației, anticiparea tendințelor pieței și așteptările în continuă evoluție ale clienților și angajaților.

Pe 10 iunie 2024, lideri din domeniul financiar vor discuta la Palas Congress Hall din Iași, în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului „CFO Conference” despre strategiile pe care un CFO le folosește pentru a conduce cu succes compania, în contextul actual.

În cadrul celor două sesiuni de prezentări și panelului de dezbatere, profesioniști din importante companii vor aborda subiecte esențiale precum: adoptarea tehnologiilor inovatoare și a inteligenței artificiale, transformarea departamentelor financiare prin digitalizare, luarea deciziilor bazate pe date, dezvoltarea competențelor necesare forței de muncă și rolul CFO în atragerea și păstrarea talentelor, conformarea la standardele ESG, gestionarea riscurilor și asigurarea continuității afacerii.

Au confirmat prezența la CFO Conference Iași 2024:

• Cătălin Gherghiță, CEO, Ekol International Logistics

•Tiberiu Stoian, CEO, EXONIA  

• Ovidiu Bucătaru, CFO, Agricultorul Group 

• Dorina Marcu, Manager, People Advisory Services Romania, EY România

• Andreea Cristinari, CFO & Director Executiv, Casa Auto 

• Octavian Avram, CFO, SelfPay 

Cristina Săulescu, Partener, Cabot Transfer Pricing

• Remus Mihai Hirceaga, Country Manager, ERA Group 

• Grigore Constantinescu, Internal Audit Partner, NOA 

• Lavinia Monoranu, Transfer Pricing Partner, TaxWise 

• Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner, Bulboacă & Asociații SPARL

• Marius Maier, Partener, Director General, CMC GRUP RISK ADVISOR

Moderator al conferinței va fi Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Evenimentul va avea loc la Palas Congress Hall, în intervalul 09:15 – 14:45 și vizează: directori financiari, Financial Business Partners, directori generali, Controlling and Budgeting Managers, Reporting Managers, directori economici, directori contabili, consultanți fiscali, controlleri financiari, contabili, auditori, analiști financiari, antreprenori.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului sau să ne contactați la adresa [email protected]. Ultimele bilete sunt disponibile la prețul standard de 500 RON + TVA, iar grupurile beneficiază de până la 20% reducere, în funcție de numărul de participanți înscriși.