There was an error retrieving data. Please try again later.

Cum se pregătesc companiile pentru viitor, într-un context definit de schimbare? Află pe 16 noiembrie 2023, la conferința anuală „SHIFT. Business Transformation and Change Management Conference”

Autor: Financial Market
2 min

BusinessMark organizează pe 16 noiembrie 2023 conferința anuală „SHIFT. Business Transformation and Change Management Conference”, la Hotspot Workhub din București și virtual.

În cadrul acestui eveniment, ce se va desfășura în format virtual, specialiști din domeniu vorbesc despre impactul pe care ritmul accelerat al schimbărilor îl are nu doar asupra oamenilor, ci și asupra organizațiilor.

Elementele de transformare se succed rapid, astfel că liderii trebuie să își pregătească organizațiile, având de fiecare dată în minte tocmai această dinamică a transformărilor.

În acest context, cum vor arăta companiile viitorului? Dincolo de schimbările așteptate, ultima perioadă ne-a învățat că schimbări majore, cu impact mare, pot veni complet neașteptat.

Cum putem crea o cultură a schimbării, a adaptabilității, a flexibilității, a agilității la nivel de companie, fără a pierde din vedere obiectivele financiare, de dezvoltare și realitățile prezentului?

Senzaționala dezvoltare a inteligenței artificiale a adus oamenii mai devreme decât credeau în fața unei întrebări ce de mult timp stătea pe buzele tuturor: care este rolul și sensul oamenilor în contextul muncii? Când atât de multe zone sunt impecabil acoperite de tehnologie, sporind eficiența și eficacitatea, mulți au dificultăți în a identifica plus-valoarea adusă în cadrul unei companii. Ce shift vor fi nevoiți oamenii să facă în perioada următoare? Cum influențează inteligența artificială agilitatea în business? Ce provocări și oportunități aduce AI pentru organizații agile?

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi abordate în cadrul celor două sesiuni de prezentări, ce vor fi susținute de profesioniști români și internaționali.
• SPECIAL GUEST: Evan Leybourn, CoFounder Business Agility Institute
• SPECIAL GUEST: Pia-Maria Thorén, Agile People Coach, Inspiration Director, Keynote speaker & author
• SPECIAL GUEST: Rikard Olsson, Managing Director, Beyond Budgeting Ltd, Chairman of the Board, Lagnell Group
• Gina Cruceru, Group HR Director, Rompetrol – KMG International
• Ileana Alexandru, HR Vice President, MEGA IMAGE
• Florin Tătaru, Group HR Director, Help Net Farma & Farmexim
• Andreea Dumitrache (Costin), HR Manager România, Bulgaria, Croația, Slovenia, Serbia, N. Macedonia, Philips
• Mirela Stere, Human Resources & Internal Communication Executive, Macromex
• Cristina Baghiu, Co-fondator, Agile People Romania, Agile HR Coach Atelierul de Idei
• Dana Stoian, HR Manager, Provident Financial Romania
• Luiza Banyai, Member of Romanian Council Board, Romanian Diversity Charter, People Experience Expert & Companies Transformation Advisor
• Mirela Tănase, Senior Partner, Strategy & Sales, Exploratist
• Corina Radu, Sustainability Coach, Fondator, Solutions4Impact Consulting & Impact Market Romania

Moderatorul evenimentului va fi Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.
Conferința va reuni General Managers, Executive Directors, Change Managers, Sales Directors, HR Managers, People & culture Managers, Business Development Managers, Marketing Managers, PR and Marketing Managers, Entrepreneurs și se va axa pe provocările și oportunitățile transformărilor într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul www.business-mark.ro sau să scrieți la adresa [email protected].