BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

Peste 1000 de oameni de business din toată lumea vor fi prezenți la Business Summit-ul “New Era. New Business” din cadrul Conferinței Europene JCI

Autor: Financial Market
2 min

Peste 1000 de oameni de business din toate sectoarele de activitate vor fi prezenți la Business Summit-ul “New Era. New Business” din cadrul Conferinței Europene JCI. Organizat de JCI România, una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale din lume, evenimentul va avea loc pentru prima dată în România în perioada 25-26 mai 2023.

Având ca temă “New era. New business”, evenimentul este o șansă unică pentru oricine vrea să fie la curent cu ultimele noutăți legate de trenduri, business-uri globale și tehnologie de ultimă oră.

Pe durata celor două zile de eveniment (25-26 mai), Business Summit-ul “New Era. New Business” va include mai multe paneluri de discuție oferind posibilitatea fiecărui participant de a avea acces la informații legate de Perspectivele macroeconomice și digitalizarea accelerată (unde va fie prezent ION, primul consilier guvernamental AI din lume), Economia europeană în contextul crizelor din ultimii ani (panel de discuție moderat de Tiberiu Porojan), Inovare în afaceri (panel moderat de Ionuț Țața), Business Leadership, Accesare de capital și multe altele.

Agenda detaliată a evenimentului poate fi consultată aici.

Business Summit-ul “New era. New business” devine o oportunitate unică pentru cei care vor să-și schimbe traiectoria carierei, deoarece evenimentul reunește antreprenori și lideri din peste 50 de țări, oferind o șansă unică de networking și de a învăța de la unele dintre cele mai inovatoare minți din industrie, toate în doar 48 de ore.

Alături de speakerii confirmați pe site-ul conferinței, pe scena JCI va fi prezent și ION, primul consilier guvernamental din lume bazat pe AI.

În plus, pe parcursul celor 2 zile, participanții vor avea ocazia să exploreze zona Expo a evenimentului care îmbină atât tehnologiile emergente, cât și modul în care adaptabilitatea în business a devenit fundamentală.

Suntem mândri că după multe luni de muncă vedem cum dorința noastră de a crea un eveniment unic în București prinde contur. Business Summit-ul din cadrul Conferinței Europene JCI este probabil cel mai important eveniment pentru cei care vor să-și schimbe sau consolideze cariera, întrucât în doar 48 de ore vor avea acces la lideri din diverse domenii, la ultimele noutăți legate de trenduri, economie globală, digitalizare și inovație.

Totodată, evenimentul oferă și o șansă unică de networking, deoarece va aduce la un loc oameni de business din peste 50 de țări din lume.” a declarat Irina Botnari, Director Conferința Europeană JCI 2023

Speakerii confirmați la această ediție sunt nume consacrate în domeniul business atât național, cât și internațional, iar cei interesați vor avea ocazia să schimbe idei de business cu Andreea Moldovan, General Manager Avon Southern Europe, Sergiu Neguț, Fintech OS Co-Founder, Raluca Radu, Founder of MTH Digital, Country Manager Answear, Baybars Altuntas, Executive Chairman of the World Business Angels Investment Forum (WBAF), Simon Alexander Ong, Personal development entrepreneur, coach, Carmen Punga, Industry Head for Google, Cornel Amariei, Inventor, Ten Outstanding Young Persons Finalist, Founder dotLumen, Carmen Adamescu, EY Romania & Moldova Consulting Partner și mulți alții.

Detalii despre programul Business Summit-ului, speakeri, agendă, precum modalitatea de achiziționare a biletelor se găsesc pe site-ul evenimentului – https://www.ec2023bucharest.com/business-summit