BET
18546.14
0.21%
BET-TR
40522.76
0.21%
BET-FI
59791.7
0.06%
BETPlus
2742.22
0.18%
BET-NG
1327.34
0.37%
BET-XT
1581.37
0.16%
BET-XT-TR
3402.69
0.16%
BET-BK
3453.31
0.13%
ROTX
40780.7
0.21%

Primul Accelerator de Intraprenoriat, lansat de JCI București, dă startul înregistrărilor

Autor: Financial Market
2 min

JCI București lansează proiectul „Tineri Intraprenori”, un program de tip accelerator, unic, destinat angajaților cu potențial ridicat, dornici de a-și explora și maximiza capacitățile personale și profesionale pentru a genera schimbări pozitive în mediul organizațional prin inovație și intraprenoriat.

Acest program reprezintă oportunitatea ideală pentru tinerii lideri să-și activeze potențialul, să-și aprindă pasiunea și să pregătească terenul pentru un viitor marcant în domeniul leadership-ului.

De asemenea, pentru companiile din România, acest program de incluziune vine să susțină creșterea sustenabilă a businessului, dezvoltarea abilităților de leadership ale viitorilor manageri, investiția într-o cultură organizaționala sustenabilă și sănătoasă.

De ce să te înscrii? Participanții vor beneficia de o experiență de învățare intensivă și inspirațională, coaching personalizat și suport continuu de la o echipă de experți recunoscuți. În plus, accesul în comunitatea JCI București, inclusiv un pachet de membru pentru un an, deschide porți către networking valoros și oportunități de creștere profesională.

Beneficii cheie ale programului:

Dezvoltare, Leadership și Mindset Intraprenorial: Explorarea și îmbunătățirea abilităților de leadership și adoptarea unei gândiri intraprenoriale.

Coaching și Mentorat: Acces la sesiuni individuale cu o echipă de 4 coachi dedicați.

Training-uri Specializate: Participarea la 6 sesiuni de training, inclusiv un leadership masterclass și un eveniment final de prezentare a ideilor în fața unui juriu de specialiști.

Rețea Extinsă: Integrarea în comunitatea JCI și colaborarea cu alți profesioniști.

Proiectul „Tineri Intraprenori” are ca obiective:

• descoperirea talentelor personale ale participanților;

• dezvoltarea unui mindset intraprenorial;

• dezvoltarea abilităților de leadership.

• îmbunătățirea aptitudinilor de comunicare și prezentare;

• încurajarea gândirii creative și inovației prin design thinking.

• project management.

Pe parcursul celor 5 săptămâni, programul va fi împărțit în:

• 1 Leadership masterclass.

• 6 sesiuni de training pe diverse module, finalizând cu o sesiune de absolvire și oportunitatea pentru fiecare dintre cei 15 participanți de a-și prezenta idea și primi feedback în fața unui juriu condus de Andrei Dunuță;

• 8 traineri de top, Radu Predescu, Magor Csibi și Nevenca Doca ne vor ghida  într-o călătorie despre curaj, acțiune și auto-depășire, urmați de Dana Tudor Tanase ( Managing Partner @ Creative & Bright), Ioana Ebanca ( Gallup-Certified Strengths Coach), Victoria Cupet ( Certified Coach, Trainer, Best Selling Author, Member Board of Directors @ IIBA), Luiza Banyai ( Innovation & C level Mentor, Career Challanger and Transformative Coach), Andrei Dunuta (Keynote Speaker, Public Speaking Trainer, Speakings Creator)

Andreea Butaru, Initiator și Manager de Proiect, încurajează participarea: “Vă invit să porniți într-o călătorie transformatoare de autodescoperire și dezvoltare a leadership-ului. Acest program se bazează pe învățare experiențială și este creat pentru cei care își propun să devină o versiune mai bună a lor înșiși.

Mai multe informații despre programul „Tineri Intraprenori” pot fi găsite pe site-ul https://jcibucuresti.ro/tineri-intraprenori sau prin contactarea reprezentanților noștri.