BET
18715.59
0.1%
BET-TR
40890.94
0.11%
BET-FI
60463.05
-0.79%
BETPlus
2765.33
0.09%
BET-NG
1334.86
-0.09%
BET-XT
1595.42
-0.06%
BET-XT-TR
3432.75
-0.05%
BET-BK
3477.07
-0.09%
ROTX
41155.43
0.09%

UniCredit Bank și Endeavor România creează un parteneriat pentru sustinerea startup-urilor

Autor: Financial Market
2 min

UniCredit Bank și Endeavor România au pus bazele unui parteneriat strategic pentru susținerea startup-urilor cu impact pe termen lung. Această colaborare va facilita accesul la finanțare și resurse pentru companiile fondate de antreprenori români.

Endeavor România este o organizație de susținere a ecosistemului antreprenorial și a antreprenorilor cu impact, care valorifică rețeaua și resursele sale globale pentru a identifica și sprijini antreprenorii cu un potențial ridicat de scalare.

La rândul sau UniCredit Bank aduce expertiza sa financiară și rețeaua largă de clienți și parteneri, iar acest lucru poate oferi startup-urilor oportunități semnificative de creștere și dezvoltare.

Ca element al parteneriatului, UniCredit Bank va oferi servicii financiare adaptate nevoilor startup-urilor, incluzând soluții bancare specializate, posibilitatea de a accesa capital și îndrumare cu privire la planificarea și managementul financiar.

De asemenea, UniCredit Bank va colabora cu Endeavor România pentru a oferi programe educaționale, precum și oportunități de mentorat pentru fondatorii de startup-uri.

CEO UniCredit Bank România, Mihaela Lupu, a spus:“Colaborarea noastră cu Endeavor România reafirmă angajamentul nostru de a susține antreprenorii inovatori.

Combinând experiența noastră bancară cu rețeaua extinsă de suport, resurse și capabilități ale Endeavor ne propunem să contribuim la dezvoltarea durabilă a României. Dorim să ne aducem aportul la dezvoltarea unui mediu propice în care startup-urile pot prospera, asigurând-le resursele necesare dezvoltării.

Endeavor România face parte dintr-o rețea globală care susține antreprenorii și companiile cu potențial ridicat de impact economic și scalabilitate. Expertiza Endeavor în mentorat, finanțare și accelerarea afacerilor este crucială pentru succesul startup-urilor din România în extinderea pe piețele regionale și globale.

CITESTE SI:  Aplicatia BT Go de la Banca Transilvania a ajuns la 100.000 de utilizatori antreprenori

Endeavor România este încântată să coopereze cu UniCredit Bank în vederea îndeplinirii misiunii noastre de a oferi antreprenorilor mijloacele necesare dezvoltării și de a cataliza impactul economic prin promovarea antreprenorilor din România si a startup-urilor acestora”, a menționat Mihnea Crăciun, director general al Endeavor România.

„Această colaborare strategică ne va permite să oferim suport și resurse celor mai promițătoare startup-uri din România, ajutându-le să fie cu un pas mai aproape de realizarea întregului lor potențial și generarea unui impact pozitiv durabil la nivel global.

Tocmai de aceea acest parteneriat poate oferi resurse importante, o rețea relevantă, dar și oportunități de finanțare. Prin sinergia de expertiză și de resurse, această colaborare înseamnă angajamentul comun de a crește calitatea antreprenoriatului din România, de a stimula inovația ca rezultat al furnizării unui suport structurat și extensiv pentru startup-uri cu mare potențial de scalare.

Acest tip de suport personalizat și accesul la un ecosistem mai larg de resurse va facilita accelerarea inovațiilor în tehnologie, expansiunea operațiunilor și a ariei de acoperire a startup-urilor românești, atât intern, cât și internațional.

Pentru informații suplimentare https://www.unicredit.ro/, respectiv https://endeavor.ro/endeavor-romania/.