There was an error retrieving data. Please try again later.

Elian Solutions și Finqware semnează un parteneriat strategic pentru automatizarea afacerilor prin reconcilierea încasărilor în timp real, direct în ERP

Autor: Financial Market
2 min

Elian Solutions, parte a Bittnet Group, companie specializată în soluții software ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central, și Finqware, lider în automatizarea operațiunilor financiare pentru companii, au anunțat astăzi semnarea unui parteneriat strategic menit să aducă beneficii semnificative în ceea ce privește reconcilierea încasărilor în timp real și automatizarea operațiunilor financiare pentru afaceri.

ELIAN Solutions, cu 16 ani de experiență în domeniul implementării soluției software ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central, a semnalat necesitatea tot mai mare a companiilor de a automatiza și a optimiza procesele financiare.

Parte a pilonului Business Platforms & Software in cadrul Bittnet Group, compania s-a impus ca un jucător important pe piața soluțiilor ERP, contribuind la creșterea eficienței și a performanței operaționale ale afacerilor din diverse verticale si se situeaza în top trei parteneri Microsoft din România.

Finqware, cu o experiență solidă în furnizarea de soluții de automatizare pentru operațiuni financiare, se bucură să anunțe integrarea platformei FinqTreasury, ce vizează gestionarea trezoreriei și reconcilierea încasărilor în timp real, cu soluția ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central oferită de ELIAN Solutions.

Prin acest parteneriat, clienții vor beneficia de o soluție completă și integrată, care acoperă, într-un mod eficient și transparent, atât nevoile specifice de gestionare ale trezoreriei, cât și cerințele de reconciliere ale încasărilor.

Concret, în epoca în care se proliferează implementarea plăților instant, companiile au nevoie de reconcilierea încasărilor nu doar o data pe zi, cu extrasele din ziua precedenta, ci de cateva ori pe zi, in timp real.

CITESTE SI:  Banca Transilvania simplifică plățile online prin aplicația BT Pay

Acest lucru este posibil prin imbinarea tehnologiei proprietare de conectare la bănci prin interfețe API dezvoltată de Finqware și expertiza de inalta clasa in implementari de solutii ERP a ELIAN Solutions.

Această colaborare se traduce într-un pas semnificativ către eficiența operațională și optimizarea proceselor financiare pentru companii din diverse sectoare de activitate.

Suntem încântați să anunțăm această colaborare cu Finqware, deoarece aduce o valoare semnificativă portofoliului nostru existent de soluții. În contextul actual al mediului de afaceri, automatizarea și reconcilierea încasărilor în timp real devin din ce în ce mai importante pentru companii, iar această alianță ne întărește poziția de furnizori de soluții complete, eficiente și de ultima generatie pentru clienții noștri,” a declarat Alina Ionescu, Sales Manager, ELIAN Solutions.

Finqware este dedicată furnizării de soluții inovatoare și eficiente pentru operațiunile financiare, iar parteneriatul cu ELIAN Solutions reprezintă un pas important în direcția oferirii de soluții integrate și adaptate nevoilor actuale ale afacerilor. Suntem convinși că prin imbinarea expertizei noastre, vom oferi clienților o soluție completă și robustă pentru gestionarea eficientă a trezoreriei și reconcilierea incasarilor,” a adăugat Elena Cosma, Senior Product Manager FinqTreasury – Finqware.