BET
18662.07
-0.47%
BET-TR
40776.67
-0.47%
BET-FI
60983.24
-0.58%
BETPlus
2757.43
-0.46%
BET-NG
1332.27
-0.14%
BET-XT
1592.2
-0.48%
BET-XT-TR
3425.99
-0.48%
BET-BK
3465.59
-0.48%
ROTX
41064.51
-0.47%

Connections lansează o nouă variantă a aplicației IDScanner prevăzută cu inteligență artificială

Autor: Financial Market
2 min

Connections, lider pe piața de transformare digitală din România, listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB) sub simbolul CC îmbunătățește modul în care sunt extrase datele din toate tipurile de documente, prin lansarea noii variante a aplicației IDScanner prevăzută cu inteligență artificială.

În procesul de transformare digitală a companiilor, cererea pentru soluții software care scanează documentele pentru extragerea informațiilor cu ajutorul inteligenței artificiale a crescut simțitor în ultimul an și continuă să crească.

Potrivit datelor înregistrate de Connections Consult, interesul pentru soluții de acest tip a avut o creștere de peste 200% față de anul precedent – anul 2020, în care compania a lansat ID Scanner, prima astfel de aplicație de pe piață.

Din 2024, aplicația funcționează într-o nouă versiune bazată pe inteligență artificială, cu funcții extinse, care permit scanarea oricărui tip de documente, inclusiv a celor care nu sunt în formate standard.

IDScanner se adresează companiilor ce vor să integreze în sistemele deja existente sau pe cale de a fi dezvoltate, o componentă de procesare a documentelor scanate bazată pe tehnologia AI. Echipa Connections pune pe primul loc securitatea cibernetică atunci când vine vorba de dezvoltarea produselor, deoarece este o componentă esențială în ceea ce prievște accesul la date personale și nu numai”, spune Radu Marcu, co-CEO Connections.

CITESTE SI:  Ascendia si UiPath semneaza parteneriat pentru UiPath Academic Alliance

Aplicația IDScanner poate fi integrată cu ușurință în ecosisteme IT ce implementează fluxuri de business complexe.

Unul dintre punctele forte ale acestei soluții software este tehnologia AI integrată, care permite scanarea tuturor tipurilor de documente. Pașaportul european, permisul de conducere sau noul format al cărții de identitate sunt doar câteva exemple de documente ale căror informații pot fi extrase rapid cu IDScanner.

De asemenea, pot fi procesate chiar și documentele netipizate, lucru considerat imposibil până de curând. Astfel, se pot extrage informații din facturi, bonuri de consum, bilanțuri contabile, CV-uri sau orice alt tip de documente.

Aplicația IDScanner a fost concepută în așa fel încât să asigure o protecție maximă a datelor, motiv pentru care toate documentele sunt procesate într-un mediu virtual, astfel, acestea nu ajung în niciun moment în posesia Connections.

Connections continuă să investească în tehnologii precum cea bazată pe AI și standarde de lucru la cel mai înalt nivel Recent, compania a obținut o nouă certificare pe zona de RPA (Automatizarea Robotică a Proceselor cu Roboți Software), devenind partener USN.