BET
18621.52
0.24%
BET-TR
40689.39
0.24%
BET-FI
61117.95
1.36%
BETPlus
2752.07
0.18%
BET-NG
1330.25
0.04%
BET-XT
1589.85
0.32%
BET-XT-TR
3421.01
0.33%
BET-BK
3471.55
0.36%
ROTX
40949.88
0.21%

Sphera Franchise Group inaugurează primul KFC Drive Thru din Buzău, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro

Autor: Monica Preda
2 min

Sphera Franchise Group își consolidează rețeaua de restaurante KFC cu o nouă unitate în Municipiul Buzău, prima de tip Drive Thru, printr-o investiție de 1,5 milioane de euro. Restaurantul KFC din Municipiul Buzău închide planul de dezvoltare teritorială pentru 2023, în cadrul căruia au fost adăugate unități în orașe precum Slatina, Giurgiu, Orăștie, Alba-Iulia, Craiova, Slobozia. Rețeaua de unități KFC de tip Drive Thru ajunge astfel la 27 de unități, la nivel național.

Ne bucurăm că finalul de an ne găsește la inaugurarea unui nou restaurant din rețeaua KFC, al doilea din Municipiul Buzău, o zonă cu o aglomerație urbană importantă și deschidere către experiențe de consum. În calitate de lideri ai industriei locale de Quick Service Restaurants, mizăm foarte mult pe accesibilitate și flexibilitate în servirea produselor, prin urmare locațiile de tip Drive Thru sunt prioritare în strategia noastră de expansiune. Odată cu noua locație DT, venim în întâmpinarea buzoienilor, dar și a clienților din comunitățile limitrofe, care au nevoie de soluții rapide, la orice oră, pentru servirea mesei”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

KFC Drive Thru Buzău este situat pe Bulevardul Unirii nr. 197, având un program de funcționare 24/7, iar clienții beneficiază în cadrul acestuia de free refill la băuturile răcoritoare. Restaurantul are o capacitate de 62 de locuri în interior și 28 de locuri pe terasă, cu un design și o infrastructură moderne, realizate după cele mai recente standarde ale francizorului internațional YUM! Brands. Acesta are cele mai noi dotări și în termeni de digitalizare, fiind echipat cu 4 kiosk-uri duble pentru consultarea meniului și plasarea comenzilor, precum și cu meniuri digitale de comandă, atât în interior, cât și pe linia de Drive Thru. Unitatea oferă opțiuni multi-channel, clienții având posibilitatea de a servi produsele în confortul restaurantului, prin opțiunea take-away sau prin intermediul serviciului de Drive Thru.

CITESTE SI:  Raiffeisen Asset Management a depășit pragul de 1 miliard de euro active în administrare și 95 de mii de clienti

Noul restaurant generează 45 de locuri de muncă pentru comunitate, oferind un mediu dinamic, care încurajează dezvoltarea profesională și personală. Un membru al echipei, fie că este lucrător în bucătărie sau casier, poate obține un venit net de 3.100 de lei începând cu a treia lună de colaborare, ce include salariul de bază, tichetele de masă și bonusuri și prime acordate conform politicii de remunerare a KFC. De asemenea, echipa KFC DT Buzău beneficiază în mod gratuit de accesul la peste 700 de cursuri online de formare.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România, pagina de TikTok KFC România și site-ul www.kfc.ro.