There was an error retrieving data. Please try again later.

Antibiotice Iasi lansează o nouă gamă de produse veterinare

Autor: Tiberiu Porojan
2 min

Antibiotice Iasi (ATB:BVB) lanseaza gama de suplimente nutritive de uz veterinar VetAria+, ce vine in completarea produselor veterinare cu prescriptie medicala ale companiei, care de decenii ajuta profesionistii din acest domeniu sa trateze diverse patologii ale “prietenilor necuvantatori”.

Aceasta directie de dezvoltare se inscrie in strategia de extindere a portofoliului de produse marca Antibiotice si reprezinta o sursa de crestere in viitor a cifrei de afaceri a companiei.

Antibiotice lanseaza astazi o noua linie de business, cea pentru gama de suplimente veterinare, sub brandul umbrela VetAria+, in acord cu planul de afaceri “The Future Together”.

Intentia noastra este de a aduce noutate in peisajul industriei si al pietei farmaceutice. Facem un pas important intre traditie si modernism, incepem un nou drum, inovator, parte din actuala etapa de modernizare a portofoliului si de fructificare a unui potential in piete noi, cu parteneriate consolidate si cu noi produse.

Obiectivul de crestere dorit a fi realizat cu acest portofoliu de produse veterinare este, pentru orizontul anului 2030, obtinerea unui procent de 10% din cifra de afaceri a companiei“, a declarat Ovidiu Bataga, Director Executiv Directia Vanzari Nationale, Antibiotice Iasi.

VetAria+ cuprinde opt produse fabricate pe fluxuri autorizate GMP (Good Manufacturing Practice), a caror compozitie este unica pe piata din Romania, continand ingrediente cu efecte terapeutice optime in preventia, cat si ameliorarea simptomelor specifice patologiilor pentru care sunt destinate.

CITESTE SI:  Euro se confruntă cu presiuni descendente înaintea alegerilor din Franța

De asemenea, forma farmaceutica a acestor suplimente se aliniaza celor mai noi trenduri de prezentare, fiind capsule twist off, usor de ingerat, cu arome diferite, ce asigura calitatea si prospetimea ingredientelor.

Recomandate in tratamentul celor mai frecvente afectiuni ale animalelor de companie, caini si pisici, suplimentele nutritive VetAria+ se elibereaza fara prescriptie medicala si sunt utilizate in tratamentul afectiunilor cutanate, afectiunilor sau infectiilor acute ale tractului urinar, imbunatatirii imunitatii, refacerii si mentinerii florei intestinale, refacerii si mentinerii sanatatii articulatiilor, refacerii si mentinerii functiei hepatice, sustinerii functiei renale.

Lansarea portofoliului VetAria+ in piata va fi realizata in cadrul unor manifestari stiintifice acreditate de Colegiul Medicilor Veterinari din Romania, care se vor desfasura in patru orase, centre universitare din tara: Iasi, Bucuresti, Cluj, Timisoara.

Primul eveniment are loc la Iasi, in data de 9 februarie, la sediul companiei Antibiotice, unde sunt asteptati peste 150 de medici veterinari din zona Moldovei, reprezentanti ai facultatii de Medicina Veterinara din Iasi.

Antibiotice isi propune, pana in orizontul anilor 2030, asimilarea in portofoliul de veterinare de noi produse din clase terapeutice diverse: antiinfectioase, antiparazitare, antiinflmatoare, antitermice, anestezice si chiar produse cosmetice, care raspund cererii crescande din piata pentru produse destinate mentinerii starii de sanatate a animalelor de companie.