There was an error retrieving data. Please try again later.

EVERGENT Investments atrage atenția asupra utilizării fără drept a numelui și imaginii companiei

Autor: Financial Market
< 1 min

Conducerea EVERGENT Investments (fostă SIF Moldova) anunță investitorii la Bursa de Valori Bucuresti, locul de tranzacționare a acțiunilor EVER, că există un cont fals pe o aplicație de mesagerie, care folosește numele și imaginea companiei pentru a face false “recomandări” de investiții.

EVERGENT Investments subluniază faptul că nu deține niciun cont pe aplicații de mesagerie și nu efectuează tranzacții cu criptoactive, conducerea și angajații săi nu fac recomandări de investiții și nu au nicio legătură cu aceste așa-zise recomandări.

Ne delimităm total de astfel de practici frauduloase care folosesc fără drept numele, imaginea companiei și a managerilor săi pentru a frauda interesele investitorilor.

Suntem o companie de investiții listată, în același timp un fond de investiții alternative autorizat și supravegheat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară și respectăm întru totul reglementările legale în materie de administrare de active și risc, cât și cele mai bune practici în materie de guvernanță corporativă.

Recomandăm investitorilor să ia decizii de investiții doar pe baza informațiilor oficiale publicate pe site-urile www.evergent.ro și www.bvb.ro și a analizelor furnizate de către analiști și brokeri autorizați de către ASF.

Compania noastră a sesizat instituțiile abilitate să cerceteze această situație,″ se arată in comunicatul Evergent Investments.

CITESTE SI:  ANALIZĂ XTB, Radu Puiu: Reducerea mult așteptată a dobânzilor, influențată de alegerile prezidențiale din SUA. Cum îl „strânge cu ușa” Trump pe șeful Fed?