There was an error retrieving data. Please try again later.

Meta Estate numește pe unul dintre co-fondatorii companiei în poziția de Director General

Autor: Financial Market
< 1 min

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piața SMT – AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier MET, anunță actionarii si piata ca in cadrul sedintei Consiliului de Administratie din data de 28 iulie a decis numirea lui Alexandru Mihai Bonea in pozitia de Director General (CEO) al companiei.

Acesta îl va înlocui pe Oriol Casellas Deig care rămâne alături de echipă in calitate de Director General Adjunct si va coordona activitatea operatională a companiei.

Alexandru Mihai Bonea este Co-fondator al Meta Estate Trust si are o experienta de peste 7 ani in sectorul real estate, perioada in care a coordonat investitiile imobiliare ale Grupului Delta Studio si o dezvoltare imobiliară in domeniul rezidential.

CITESTE SI:  Teraplast aprobă majorarea capitalului social cu 22 mil lei prin aporturi în numerar

In cadrului Grupului a fost implicat in proiecte transfrontaliere de dezvoltare imobiliara si distributie a materialelor de constructie. Are studii in administrarea afacerilor cu specializare in antreprenoriat.

In calitate de CEO al Meta Estate Trust, Alexandru Mihai Bonea intareste echipa de management pentru a atinge obiectivele asumate de catre Consiliul de Administratie pe termen mediu, printre care active de 100 de milioane de euro si listarea in Piata Principală.