BET
18715.59
0.1%
BET-TR
40890.94
0.11%
BET-FI
60463.05
-0.79%
BETPlus
2765.33
0.09%
BET-NG
1334.86
-0.09%
BET-XT
1595.42
-0.06%
BET-XT-TR
3432.75
-0.05%
BET-BK
3477.07
-0.09%
ROTX
41155.43
0.09%

Clienții Garanti BBVA își pot lua credite de nevoi personale și Bonus Card acum exclusiv online, din aplicația Mobile Banking

Autor: Financial Market
2 min

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci din România, lansaează procesul de creditare online, care facilitează accesul rapid al clienților existenți la credite de nevoi personale și Bonus Card direct în aplicația Mobile Banking a băncii.

Astfel, aceștia vor putea obține un împrumut la orice oră, de oriunde din lume, fiind necesare doar un smartphone și conexiune la internet.

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și a proceselor simplificate, Garanti BBVA le oferă clienților posibilitatea de a completa rapid cererile pentru obținerea creditelor de nevoi personale și solicitărilor pentru Bonus Card în cadrul aplicației Mobile Banking, eliminând astfel necesitatea vizitelor personale la agenţiile băncii. Aplicația este disponibilă 24/7 de oriunde.

Cu soluții rapide și la îndemână, Garanti BBVA își propune să le ofere clienților săi timp în plus, pentru a-și relua planurile puse pe pauză.

Suntem încântați să lansăm procesul de creditare online, marcând astfel o nouă etapă în angajamentul nostru de a digitaliza ofertele și de a optimiza experiența clienților.

Continuăm să ne concentrăm pe îmbunătățirea călătoriei financiare a clienților Garanti BBVA, oferindu-le soluții convenabile și accesibile pentru a-și realiza planurile.

Cu noile noastre capacități online, clienții existenți pot acum să aplice pentru credite de nevoi personale și pentru Bonus Card, produsul vedetă al Garanti BBVA, direct în aplicația Mobile Banking, din confortul propriei case sau din orice colț al lumii, economisind timp prețios„, a declarat Tolga Banyocu, Director General Adjunct, Aria Soluții pentru Clienți, Garanti BBVA.

CITESTE SI:  IRCC va continua să scadă în trimestrul al treilea, dar impactul asupra ratelor la credite va fi nesemnificativ

Clienții Garanti BBVA care aplică în Mobile Banking pentru Bonus Card primesc 200 de lei în puncte bonus, la aprobarea cardului de cumpărături, iar cei care solicită un credit de nevoi personale pot obține o finanțare de până la 75.000 de lei, pentru o perioadă de maximum 60 de luni, cu o dobândă avantajoasă. Beneficiile sunt valabile până la data de 31 august.

Noile beneficii din aplicație sunt acum disponibile pentru clienții existenți. Toți cei interesați să aplice online pentru un credit personal sau un Bonus Card trebuie să devină mai întâi clienți ai băncii.

Garanti BBVA desfășoară în această perioadă o campanie media de amploare, pentru a promova noua inițiativă, sub sloganul ”Reia planurile puse pe pauză”.

Banca își propune să informeze clienții cu privire la beneficiile oferite prin aplicația Mobile Banking și să îi încurajeze să profite de această nouă funcție. De asemenea, îndemnul pentru cei care nu sunt încă clienți Garanti BBVA este să își deschidă un cont și să beneficieze ulterior de avantajele din aplicație.