BET
18483.12
-0.16%
BET-TR
40386.18
-0.16%
BET-FI
59525.92
0.03%
BETPlus
2733.63
-0.19%
BET-NG
1320.66
-0.05%
BET-XT
1576.17
-0.16%
BET-XT-TR
3391.58
-0.16%
BET-BK
3442.44
-0.1%
ROTX
40649.89
-0.15%

OTP Bank România lansează creditul de nevoi personale online

Autor: Financial Market
2 min

OTP Bank România a lansat în luna iulie un flux online pentru acordarea unui credit de nevoi personale și calcularea limitei de credit, prin intermediul unei aplicații dedicate. Opțiunea de creditare online a fost mult așteptată de către clienții OTP Bank România. O parte dintre aceștia au beneficiat deja de cea mai nouă aplicație dezvoltată de bancă.

„Astăzi, digitalizarea este prezentă în toate aspectele vieții noastre. Cu toții suntem obișnuiți să accesăm online diferite servicii. De ce nu și un credit de nevoi personale? Ne dorim să oferim clienților noștri soluțiile cele mai eficiente, accesibile și rapide. De aceea, le punem acum la dispoziţie o soluţie online de deschidere a unui credit de nevoie personale, cu un flux simplificat și avantaje multiple. O mare parte din procesul de accesare a creditului se desfășoară astfel pe mobil sau din fața calculatorului, iar clienții se prezintă la sucursală o singură dată, pentru semnarea documentelor și primirea banilor. Primele credite au fost deja acordate, iar numărul acestora este în continuă creștere”, declară Gábor Ljubičić, Director General Adjunct, Divizia de Retail, OTP Bank România.

Astfel, clienții care accesează aplicația Credit online pentru persoane fizice completează datele necesare pentru accesarea unui credit de nevoi personale, iar în aproximativ 10 minute primesc aprobarea creditului și oferta personalizată. Clientul trebuie să vină în unitatea OTP Bank aleasă pentru semnarea documentelor necesare și primirea banilor.

CITESTE SI:  Analiză Storia: Care sunt prețurile apartamentelor în principalele orașe din țară

Pentru accesarea creditului de nevoi personale online este necesar doar de un act de identitate valid.

Mai mult, clienții care aplică pentru creditul online beneficiază de o dobândă promoțională începând de la 7,9% pentru opțiunea cu virare de venit (încasarea sau depunerea lunară în contul deschis la OTP Bank a venitului net luat în calcul la acordarea creditului).

Totodată, clienții beneficiază de costuri zero pentru comisionul lunar de administrare a creditului și comisionul de rambursare anticipată. Aceștia pot accesa și Creditul online pentru refinanțare, prin intermediul căruia creditele existente pot fi refinanțate la un preț avantajos și pot obține o sumă suplimentară pentru realizarea proiectelor personale.

Aplicația Credit online pentru persoane fizice poate fi accesată atât de pe desktop, cât și de pe dispozitive mobile. Pentru a asigura comoditatea, aplicația îți permite să te oprești și să reiei procesul oricând dorești, progresul înregistrării fiind salvat automat.