BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

Bento devine Membru Asociat al Asociației Române pentru Relația cu Investitorii

Autor: Financial Market
2 min

ARIR (Asociația Română pentru Relația cu Investitorii), promotorul conceptului de Investor Relations (IR), anunță că Bento – 2B Intelligent Soft SA (simbol BVB: BENTO), devine Membru Asociat al ARIR.

Compania este specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software și furnizarea de servicii de infrastructură IT și Cloud, listată în piața AeRO începând cu martie 2022.

Vlad Bodea, Cofondator și Membru în Consiliul de Administrație, Bento:
În cadrul Bento, încă de la fondare, ne-am propus să oferim cele mai bune soluții tehnologice din domeniu și să devenim un partener de încredere pentru colaboratorii noștri.

Listarea pe piața AeRO ne-a întărit aceste principii prin luarea unui angajament față de investitori, responsabilitate bazată pe o comunicare deschisă și transparentă, dar și pe rezultate palpabile.

Prin alăturarea noastră la ARIR confirmăm dedicarea noastră pentru dezvoltarea continuă, comunicarea deschisă și construirea unei fundații solide în piața de capital.

Daniela Maior (Șerban), Președinte și Co-fondator ARIR:
Ne bucură decizia Bento de a se alătura ARIR, una dintre cele 4 companii care a obținut scor maxim la evaluarea VEKTOR by ARIR 2023 din piața AeRO.

Observăm un interes în creștere din partea companiilor listate din această piață pentru implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii, astfel ne motivează implicarea în noi asocieri. ARIR este prima platformă de educare, interacțiune și advocacy în domeniul Investor Relations din România care aduce în piață standarde validate internațional.

CITESTE SI:  Acțiunile Intel revin pe creștere după relansarea pieței PC-urilor și debutul cipurilor Lunar Lake AI

Bento are 20 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții software și furnizarea de servicii de infrastructură IT și Cloud pentru companii active în industrii multiple, precum energie, FMCG, utilități, telecomunicații, sănătate, agricultură, IT, media, industrie alimentară, distribuție, transporturi și servicii.

Compania are în acest moment aproape 100 de angajați și deține un portofoliu diversificat de clienți format din companii multinaționale din România, SUA și Elveția. De asemenea, Bento este partener cu furnizori de renume precum Microsoft, HPE și CISCO.

Membrii ARIR sunt printre cele mai mari companii din România, ce au în comun obiectivul de a implementa cele mai bune practici de transparență, comunicare cu investitorii și guvernanță corporativă.