BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

Compania internațională Very Nice Retail intră pe piața românească cu 4 magazine în București în această lună

Autor: Financial Market
2 min

Holdingul internațional Very Nice Retail, originar din Ucraina, a anunțat intrarea pe piața românească prin deschiderea a cinci noi magazine „BROOKLYN” în capitală. Aceasta reprezintă prima expansiune a companiei în România și un pas important în extinderea sa europeană. Magazinele vor fi amplasate în zone strategice ale Bucureștiului, asigurând acces facil pentru consumatori.

Magazinele de proximitate „BROOKLYN” sunt cunoscute pentru gama lor largă de produse alimentare și băuturi alcoolice. Fiecare magazin va oferi peste 1.500 de produse atent selecționate pentru a satisface diversele gusturi ale clienților. Gama de produse include vinuri rafinate, băuturi alcoolice de înaltă calitate, gustări și diverse delicatese.

Președintele Consiliului de Supraveghere al Very Nice Retail, Ivan Chernyak, a declarat că România reprezintă o piață promițătoare cu un potențial semnificativ de creștere. „Ne dorim să aducem pe piața românească produse de calitate și o experiență de cumpărături excelentă. Suntem siguri că românii vor aprecia diversitatea și calitatea produselor noastre.

Magazinele vor oferi, de asemenea, produse locale, sprijinind astfel producătorii români și contribuind la dezvoltarea economiei locale. În plus, Very Nice Retail va implementa în România standardele sale înalte de servicii pentru clienți, asigurând un proces de cumpărături plăcut și eficient.

CITESTE SI:  OMV Petrom confirma ca Strategia 2030 progreseaza conform planului, o transformare pentru un viitor cu emisii reduse de carbon, concomitent cu cresterea dividendelor distribuite catre actionari

Pe lângă gama diversificată de produse, magazinele vor oferi promoții speciale și reduceri regulate, menite să atragă și să fidelizeze clienții. Deschiderea magazinelor este planificată pentru luna viitoare, iar cumpărătorii sunt invitați să descopere noile locații și produsele oferite.

În plus, în următorii ani, Very Nice Retail intenționează să deschidă alte magazine în România ca parte a strategiei sale de extindere, minimum 50 în perioada 2024-2025. Compania este dedicată inovației și îmbunătățirii continue, pentru a rămâne lider pe piața de retail.

Cu aceste deschideri, Very Nice Retail aduce un suflu nou în comerțul românesc, combinând tradiția cu modernitatea și calitatea. Clienții din București se pot aștepta la o experiență de cumpărături de neegalat, cu produse premium și servicii excelente.

Very Nice Retail își propune să devină un nume de referință în România, oferind nu doar produse, ci și o experiență de cumpărături de primă clasă. Vă invităm să vizitați noile magazine „BROOKLYN”.

Deschiderea celor cinci magazine în București este doar începutul unei povești de succes pe piața românească.