BET
18513.5
0.44%
BET-TR
40452.18
0.44%
BET-FI
59509.84
0.73%
BETPlus
2738.7
0.42%
BET-NG
1321.38
0.43%
BET-XT
1578.75
0.45%
BET-XT-TR
3397.11
0.45%
BET-BK
3445.98
0.46%
ROTX
40709.7
0.44%

BCR, premiata pentru „Cea mai bună transformare a unei bănci din Europa Centrală şi de Est”

Autor: Financial Market
2 min

Erste Bank, a primit distincţia „Cea mai bună bancă din Europa Centrală şi de Est” în 2017 din partea Euromoney, una dintre cele mai importante publicaţii financiare la nivel global. Premiul a fost acordat în cadrul Galei Premiilor pentru Excelenţă Euromoney 2017, pentru poziţionarea remarcabilă care permite Erste Group să valorifice oportunităţile de creştere şi să fie în fruntea revoluţiei digitale din regiune.

Euromoney awards Lukic Bosek Manea l to rGrupul a fost desemnat „Cea mai bună bancă” și în Austria, Republica Cehă şi Muntenegru, iar Banca Comercială Română (BCR), subsidiara din România a Grupului, a fost premiată pentru „Cea mai bună transformare a unei bănci din Europa Centrală şi de Est”.

„Suntem onoraţi să primim aceste distincţii prestigioase care confirmă că suntem un partener de încredere pentru clienţii noştri şi un susţinător responsabil al prosperităţii în Europa Centrală şi de Est. De-a lungul timpului, ne-am asumat rolul de bancă pentru clasa de mijloc şi IMM-uri. Vom continua să creăm prosperitate în regiune şi să fim lideri în inovaţie. Platforma digitală George va fi prima platformă digitală comună pentru ţările din ECE şi una dintre primele din Europa”, a declarat Peter Bosek, Chief Retail Officer al Erste Group Bank AG, cu ocazia ceremoniei de
premiere Euromoney de la Londra.

CITESTE SI:  Acțiunea săptămânii - Apple

Banca Comercială Română a primit premiul pentru „Cea mai bună transformare a unei bănci din Europa Centrală şi de Est”, o recunoaştere a reuşitelor obţinute de conducerea şi angajaţii băncii. Banca a trecut cu succes printr-o curăţare majoră a portofoliului, şi-a îmbunătăţit considerabil profitabilitatea şi a raportat o creştere constantă a creditării. BCR este cea mai mare bancă din România după active, având peste 2,9 milioane de clienţi. Ocupă primul loc pe piaţa bancară românească şi din punct de vedere al creditelor acordate clienţilor şi al depozitelor.

Acordarea premiilor este decisă de către o comisie formată din jurnalişti cu experienţă ai publicaţiei Euromoney, în baza unor propuneri detaliate primite de la participanţii la piaţă şi a unui amplu studiu privind pieţele bancare şi de capital din regiune, derulat pe parcursul unui an. Premiile pentru Excelenţă cuprind categorii globale, premii pentru cei mai buni în domeniu din toate regiunile şi pentru cele mai bune bănci din aproape 100 de ţări din întreaga lume.

Foto credit: © Tupungato