There was an error retrieving data. Please try again later.

Dendrio Solutions semnează un contract de 6,5 mil euro cu un client din sectorul public

Autor: Financial Market
< 1 min

BITTNET SYSTEMS S.A. a anunțat semnarea unui contract semnificativ de catre Dendrio Solutions SRL (parte din business-unit-ul de Digital Infrastructure a Grupului) in valoare de 6,5 milioane euro (fara TVA).

Contractul a fost adjudecat in urma unei licitatii castigate de asocierea din care fac parte Dendrio Solutions (in calitate de lider) si Dataware Consulting. Beneficiarul este un client din sectorul public, zona guvernamentală.

Obiectul contractului il reprezinta furnizarea, configurarea si instalarea de echipamente IT&C (hardware si software) in 131 de unitati de primire urgente din spitale din toata tara, sisteme de comunicatii date, echipamente si dispozitive medicale specifice si alte echipamente tehnologice pentru asigurarea infrastructurii necesare comunicarii cu centrele regionale de telemedicina de urgenta (Bucuresti, Tg. Mures, Timisoara si Iasi).

CITESTE SI:  Autoritatea de Supraveghere Financiară a solicitat revizuirea calendarului pentru operaționalizarea Contrapărții Centrale

Finantarea acestui proiet este asigurata prin Banca Mondiala iar perioada de livrare/implementare este de 9 luni de la semnare – pana la finalul anului 2024.

Dendrio Solutions si Dataware Consulting fac parte din pilonul de Digital Infrastructure al Grupului Bittnet alaturi de TopTech, Optimizor (ITPrepared) si 2Net Computer.