BET
18715.59
0.1%
BET-TR
40890.94
0.11%
BET-FI
60463.05
-0.79%
BETPlus
2765.33
0.09%
BET-NG
1334.86
-0.09%
BET-XT
1595.42
-0.06%
BET-XT-TR
3432.75
-0.05%
BET-BK
3477.07
-0.09%
ROTX
41155.43
0.09%

Purcari Wineries îl numește pe Bogdan Bayer în functia de Director Comercial

Autor: Financial Market
2 min

Purcari Wineries, principalul producator de vin din Europa Centrala si de Est, a anuntat numirea lui Bogdan Bayer in functia de Director Comercial al Purcari Wineries Group, incepand cu 16 mai 2024.

Artur Marin, actualul Director Comercial, demisioneaza din functie pentru a explora noi oportunitati.

Dupa treisprezece ani remarcabili, ne luam ramas bun de la Artur Marin, a carui daruire si leadership vizionar au fost esentiale pentru succesul nostru.

El a avut un rol esential in modelarea strategiilor noastre comerciale si in impulsionarea cresterii, lasand un impact de durata asupra organizatiei noastre. Suntem extrem de recunoscatori pentru contributia sa”, a spus Victor Bostan, Director Executiv Purcari Wineries Group.

Bayer este originar din Romania, are o vasta experienta comerciala, cu istoric de activitate in cinci tari – Romania, Franta, Tarile de Jos, Sierra Leone si Republica Democrata Congo, in cadrul a doua companii globale – Heineken si Unilever. Bogdan a detinut roluri locale, regionale si globale in vanzari, marketing si trade marketing, reusind sa furnizeze crestere atat la nivel de cifra de afaceri, cat si de profitabilitate. Are o pasiune pentru dezvoltarea echipelor si atingerea celui mai bun serviciu clienti posibil.

Purcari este o companie cu o istorie bogata care a reusit sa se impuna ca lider regional. Am un respect extraordinar pentru oamenii care au condus compania in momentele dificile si au adus-o la succesul de care se bucura astazi.

In timpul procesului de selectie, m-am recunoscut in valorile companie si am devenit foarte increzator ca Purcari are un viitor foarte luminos.

Sunt recunoscator si mandru sa ma alatur oamenilor care au adus Purcari acolo unde este astazi si sunt incantat sa contribui la urmatoarea etapa din viata companiei,” a spus Bogdan Bayer.

CITESTE SI:  Indicatorul de Încredere Macroeconomică realizat de Asociația CFA România a crescut ușor în luna mai 2024

Victor Bostan a adaugat: „Sunt incantat sa ii urez un bun venit lui Bogdan drept noul nostru Director Comercial. Cu experienta sa internationala vasta si parcursul sau dovedit in stimularea cresterii si inovatiei, el va fi esential in directionarea strategiei noastre comerciale catre noi culmi si va face cu indrazneala ceea ce nici o alta vinarie din regiunea noastra nu a facut pana acum. Asteptam cu nerabdare perspectiva proaspata si leadershipul pe care le va aduce echipei noastre.

In rolul sau, Bayer va continua sa conduca echipele comerciale ale Grupului si va fi responsabil pentru sustinerea relatiilor cheie si stimularea cresterii strategice si durabile pe pietele existente si noi ale Purcari Wineries.