BET
18507.05
-0.03%
BET-TR
40438.01
-0.04%
BET-FI
59755.17
0.41%
BETPlus
2737.17
-0.06%
BET-NG
1322.39
0.08%
BET-XT
1578.89
0.01%
BET-XT-TR
3397.4
0.01%
BET-BK
3448.87
0.08%
ROTX
40695.58
-0.03%

Parcul de afaceri West Gate deschide o unitate de cazare de patru stele printr-o investiție de 500 000 de euro

Autor: Financial Market
2 min

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Genesis Property, deschide oficial o unitate de cazare de patru stele în cadrul parcului de birouri din vestul Capitalei, printr-o investiție de 500 000 de euro. Această facilitate, unică într-un parc de birouri din România, completează oferta de servicii dedicate companiilor chiriașe și familiilor studenților din campusul studențesc West Gate Studios.

Studio One – Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să îi plimbi prin tot orașul.

În același timp, este o premieră pe piața de birouri din România, pe care o marcăm împreună cu comunitatea de business din West Gate, căreia dorim să îi oferim toate facilitățile necesare pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime în parcul nostru, aceasta fiind strategia noastră pentru a construi parteneriate de lungă durată”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Unitatea de cazare Studio One – Acommodation Suites este situată în cadrul parcului de birouri West Gate, în clădirea A2 (etajele 1 și 2) a campusului privat West Gate Campus. Aceasta dispune de 32 de camere echipate cu toate dotările necesare (chicinetă, aer condiționat, baie modernă, acces WIFI, TV, birou și minibar), cu parcare gratuită și servicii de pază.

CITESTE SI:  Ce oportunități de investiții ar putea apărea în a doua jumătate a anului pe piețele financiare

„Facilitățile moderne de cazare existente în West Gate ne-au permis să amenajăm această unitate pilot într-un timp relativ scurt, cu un nivel al dotărilor și al serviciilor cel puțin similare cu cele ale unui hotel de 4 stele. O lansăm oficial după o perioadă de testare de 8 luni, timp în care am instruit personalul și am perfecționat  fluxurile interne, pentru a fi în măsură să oferim cele mai bune servicii clienților noștri. Rezultatele se văd deja, gradul de ocupare este de peste 80%, prin urmare, intenționăm să dublăm capacitatea de cazare în viitorul apropiat”,  a explicat Ștefan Tudos, vicepreședintele companiei Genesis Property.

În prezent, pe lângă unitatea de cazare, parcul de birouri pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 oameni de business și studenți) o gamă largă de servicii și facilități precum: trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 3 unități de tip fast-food, 1 supermarket, 1 club, 3 cafenele, o bibliotecă, un spațiu pentru expoziții, evenimente culturale, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare în zona de gazon.

Valoarea totală a investițiilor în serviciile și facilitățile din West Park se ridică până în prezent la peste 5 milioane de euro.