BET
18546.14
0.21%
BET-TR
40522.76
0.21%
BET-FI
59791.7
0.06%
BETPlus
2742.22
0.18%
BET-NG
1327.34
0.37%
BET-XT
1581.37
0.16%
BET-XT-TR
3402.69
0.16%
BET-BK
3453.31
0.13%
ROTX
40780.7
0.21%

iHunt lansează o nouă linie de business destinată încărcării mașinilor electrice

Autor: Financial Market
2 min

iHunt Technology Import-Export S.A. (HUNT:BVB) a lansat o nouă linie de business, iHunt EV, o retea Smart de incarcare masini electrice cu scalare rapida care urmeaza să intre în linie dreaptă din Q2 2024.

Inițiat în urmă cu 14 luni, acest proiect va fi un asset de viitor, cu potential ridicat si totodata apartinand 100% iHunt Technology Import-Export S.A.

Compania precizează că va elimina problemele din piața cu care se confruntă aceasta nișă prin intermediul unei platforme care functioneaza optim si poate scala usor acest business.

Cum funcționează?

Identifică, remediază și imbunatățește prin aplicatia iHunt EV problemele sistemelor existente in piata având in vedere urmatoarele aspecte:

• aplicatie de mobil cu functionalitati usor de inteles si functionare ireprosabila;

• asigurarea functionalitatilor fara erori de conexiune intre software si hardware;

• statii de incarcare compatibile cu majoritatea locatiilor potentialilor clienti, fara a cere spor de putere, cu instalare in minute;

• Back-end versatil, conceput pentru o gama diversificata de nevoi ale partenerilor;

• asigurarea unei game de produse compatibile, care functioneaza in acest ecosistem, compacte si smart, in urma prospectarii fabricilor de profil.

De menționat că iHunt are peste 2500+ statii iHunt home-use comercializate, instalate si utilizate de catre clientii iHunt.

Din ce este alcătuit produsul:

• Aplicatia iHunt EV – Aplicatia prin care clientii finali pot accesa si controla statiile din toate locatiile cu o functionalitate ireprosabila si intuitiva.

• Back-end iHunt EV –disponibil viitorilor parteneri in care isi pot seta pretul, pot monitoriza activitatea statiilor proprii si pot analiza evolutia afacerii in timp real.

• 3 modele de statii de incarcare trifazice cu monetizare, compacte si performante care se pot instala imediat si usor, in orice locatie, chiar si cu abonamente standard de furnizare energie electrica.

CITESTE SI:  Fondurile de acțiuni au atras peste 193 de mil lei de la investitori în luna mai

Statiile sunt modulare si se pot instala in diferite configuratii, in functie de puterea instalata din locatie si sunt gandite pentru o scalare rapida, la costuri mici de productie fata de statiile de incarcare de mare viteza care sunt voluminoase, greu de instalat si scumpe.

Strategie si dezvoltare

iHunt EV este scalabil imediat, iar interesul viitorilor parteneri va fi să-și extinda operatiunile cat mai mult, avand in vedere ca, in mare parte, acesta devine afacerea lor.

In plus, nucleul conceptului iHunt EV este adaptabilitatea la tendintele marilor companii internationale de expansiune agresivă, prin achiziționarea retelelor de incarcare locale.

iHunt EV este complet automatizat si scalabil, ofera facturare automată in numele partenerilor, metoda de plata securizată, aplicatie revolutionara si know-how, totul cu investitie initiala aproape de zero (statiile se achita din primele incarcari) – partenerii venind cu locatiile eligibile.

In acest context, compania are un target ambitios ca in 2024 să atingă 300-500 locatii instalate si in 2 ani să depășească 1500-2000 locatii.

In momentul de față, iHunt EV numară peste 25 locatii instalate cu mai multi parteneri early adopters alaturi de care a testat si confirmat sistemul, urmand să lanseze un program strategic prin care orice locatie cu cel putin un loc de parcare cu acces public poate aplica pentru a primi statia cu o investitie initiala aproape de zero, achitarea acesteia efectuandu-se din primele incasari/incarcari.

Mai multe detalii se pot obține pe https://www.ihuntev.com/.